Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bilderna från Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllopsresa

23 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Ben Affleck och Jennifer Lopez
Nyligen nåddes vi av nyheten att Hollywoods favoritpar blivit äkta makar. Efter ett intimt bröllop i Las Vegas har Jennifer Lopez och Ben Affleck nu rest till Paris. Se bilderna från det nygifta parets bröllopsresa här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fem snackisar från veckan som gåttBrand logo
Fem snackisar från veckan som gått

Jennifer Lopez och Ben Affleck blev redan på 00-talet ett av Hollywoods mest omskrivna och omtyckta par. De började dejta 2002 och förlovade sig strax därpå, men innan det hann bli något bröllop valde de istället att gå skilda vägar. Efter nästan 20 år isär har nu älsklingsparet Bennifer återförenats – och dessutom gift sig.

Ben Afflecks frieri till Jennifer Lopez

Ett år efter återföreningen mellan Jennifer Lopez och Ben Affleck berättade J.Lo att Ben friat till henne. Hon berättade att det var på det mest romantiska sätt hon kunde tänka sig då han gick ner på knä medan hon låg i ett bubbelbad.

Annons

– Min kärlek, Ben, kom in och han gick ner på ett knä. Han sa något som jag aldrig kommer att glömma. Sen tog han fram ringen och frågade vill du gifta dig med mig?, berättade Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev.

– Det var inget extra alls men det var det mest romantiska jag kunnat tänka mig. Bara en lugn, lördagskväll hemma där två personer lovar att alltid vara där för varandra.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllop

Och söndagen den 17 juli kom det lyckliga beskedet att paret gått från förlovade till äkta makar.

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är snäll. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodig.”, skrev Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev från sajten On The JLo.

Paret hade då tagit sig till Las Vegas och sedan köat med fyra andra par som skulle gifta sig samma kväll. Strax innan midnatt blev det Ben och Jennifers tur att säga ja framme vid bröllopskapellet.

”Med de bästa vittnen man kan föreställa sig, en klänning från en gammal film och en jacka från Bens garderob så läste vi upp våra löften och gav varandra ringar som vi kommer att bära resten av våra liv”, berättade Jennifer Lopez.

Annons

JLo och Bens bröllopsresa till Paris

Sedan vigseln i Las Vegas har Jennifer och Ben spenderat sin tid som nygifta i Paris. Tillsammans med Bens döttrar Violet och Seraphina besökte de bland annat restaurangen franska lyxrestaurangen Le Matignon – där de inte var sparsamma med att visa upp kärleken för varandra.

Se bilderna från Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllopsresa här!

Ben Affleck och Jennifer Lopez på promenad i Paris
Ben Affleck och Jennifer Lopez på promenad i Paris
Jennifer Lopez och Ben Affleck
Jennifer Lopez och Ben Affleck
Annons
Ben Affleck och Jennifer Lopez på middag i Paris
Ben Affleck och Jennifer Lopez på middag i Paris
Ben Affleck och Jennifer Lopez med Bens dotter Violet på Le Matignon
Ben Affleck och Jennifer Lopez med Bens dotter Violet på Le Matignon
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck på bröllopsresa i Paris
Jennifer Lopez och Ben Affleck på bröllopsresa i Paris

Källa: MailOnline, Foto: TT, Instagram

Annons