Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jennifer Lopez avslöjar allt om Ben Afflecks frieri

14 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Hur gick det egentligen till när Ben Affleck, en andra gång, gick ner på knä framför sin Jennifer Lopez. Nu delar J.Lo äntligen med sig av alla detaljer kring frieriet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Jennifer Lopez och Ben Affleck fann varandra under inspelningen av filmen Gigolo år 2002. De kom att bli ett av Hollywoods absolut hetaste kändispar men bröt plötsligt sin förlovning bara dagar innan det var dags för bröllop.

Cirka 20 år senare hittade Bennifer tillbaka till varandra och är nu kärare än någonsin. Tidigare i april kom den glädjande nyheten att paret dessutom förlovat sig på nytt.

TV: Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
TV: Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

Det var via Jennifers sociala medier som hon hintade om att hon hade något väldigt personligt att berätta. Hon hänvisade därefter till sin hemsida där fansen kan betala för att få exklusivt innehåll – och väl där inne avslöjade hon förlovningen.

Annons
Bennifer år 2002

Ben friade när Jennifer låg i badkaret

Nu får vi äntligen höra detaljerna om frieriet som vi alla väntat på. Internationella medier har fått tag på det nyhetsbrev som Jennifer skickat ut till sina fans i On The JLo. Där berättar hon nu i en video hur hela händelseförloppet gick till.

Det var en helt vanlig lördag i april och Jennifer hade lagt sig i badkaret för en avslappnande stund.

– Min kärlek, Ben kom in och han gick ner på ett knä. Han sa något som jag aldrig kommer att glömma. Sen tog han fram ringen och frågade vill du gifta dig med mig?, säger Jennifer och tydliggör att det hela var väldigt oväntat.

Annons

Enligt Jennifer Lopez själv fick Ben fråga henne om svaret var ett ja.

– Såklart att det är ett ja, sa då en chockad Jennifer.

Platsen kunde inte vara mer perfekt då J.Lo i videon dessutom avslöjar att badkaret är hennes absoluta favoritplats på jorden.

– Bara en lugn söndagskväll hemma där två människor lovar varandra att alltid finns där för varandra, säger Jennifer om det intima frieriet.

Stora lyckan efter återfSöreningen

Efter att berättat om det romantiska händelseförloppet och visat upp sitt finger som pryds av en 8,5 karats sällsynt grön diamant, förklarar Jennifer att grön är hennes absoluta favoritfärg. Och nu efter att hon fått förlovningsringen anser hon färgen som sin lyckofärg för alltid.

Jennifer Lopez förlovningsring

Vidare påpekar Jennifer att parets kärlekshistoria inte har varit helt som alla andras, men att de båda nu känner stor lycka över att de återförenats.

Annons

– Det är inte ofta du får en andra chans för äkta kärlek, säger hon.

Bennifer 2022

Videon avslutas sedan med att Ben hörs säga "jag älskar dig också" i bakgrunden medan Jennifer visar upp ringen en sista gång och sjunger på den klassiska bröllopslåten Going to the Chapel av The Dixie Chups.

Hur gulligt får det bli?

Se också: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Se också: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Foto: TT Källa: Elitedaily

Annons