Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bilderna från ikoniska trappan hintar om vem som är vem i nya Gossip Girl

13 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
BILDERNA FRÅN IKONISKA TRAPPAN HINTAR OM VEM SOM ÄR VEM I NYA GOSSIP GIRL
Medan vi längtar ihjäl oss efter rebooten av Gossip girl kan vi glädjas åt nya bilder från inspelningarna – och försöka klura ut vem som spelar vem i den nya generationen av Upper east siders.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ögonblicken från Gossip Girl vi minnsBrand logo
Ögonblicken från Gossip Girl vi minns

I början av veckan kunde vi se de allra första bilderna från den nya rebooten av Gossip girl, som väntas komma till HBO Max nästa år. Där kunde vi se två av de nya skådisarna, och nu har det släppts fler bilder från inspelningen där vi får se ännu fler skådisar – samlade på den för serien ikoniska trappan, Met steps i New York. Vad ger mer Gossip girl-feeeling än Blairs favoritplats att både bossa och käka sin yoghurt på?

Vem är vem i nya Gossip girl?

Ja, av bilderna att döma verkar trappan ha en viktig roll även i den här säsongen. De nya skådisarna Evan Mock, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Eli Brown, Jordan Alexander, Zion Moreno, Savannah Lee Smith och Whitney Peak sitter alla på trappan, iklädda sina skoluniformer. Och Teen Vogue har gjort en spaning om vem som verkar spela vem.

Nya Gossip girl-gänget har intagit trappan.

Jordan Alexander ser ut att vara ledaren av gänget, och tros vara den nya Blair Waldorf. Zion Moreno och Savannah Lee Smith skulle mycket möjligt kunna vara de som Jordan lindat runt sina lillfingrar.

Annons

Killarna i bilden är svårare att lista ut vad de kommer att spela för roller. På en bild har Eli Brown sina armar runt Jordan – romans eller bara vänner? Det återstår att se.

Whitney Peak skulle kunna liknas vid Jenny Humphrey, om spaningen stämmer. Hon är inte med på de första gruppfotona, utan anländer senare, och hon sitter långt ifrån resten av gänget – flera trappsteg ner. Vilket vi direkt kopplar till Blairs gamla hierarkisystem. Tonen mellan Jordan och Whitneys roller ser på bilderna ut att vara allt annat än vänlig.

Vi är otroligt nyfikna på vad som sägs mellan Whitney och Jordan här...
Whitney flera trappsteg ifrån resten.

Gossip girl-rösten kommer tillbaka

Om någon av skådisarna från de tidigare säsongerna av Gossip girl kommer att dyka upp i den nya version finns det ännu ingen info om. Men tack och lov kommer Kirsten Bell, aka den välkända Gossip girl-rösten, att axla samma roll som tidigare.

Foto: TT

LÄS MER:

Netflix nya (oväntade) satsning – en linjär tv-kanal

Älskade du Emily in Paris? Då kommer du gilla dessa serier

Leighton Meester och Adam Brody har blivit föräldrar igen

Annons