Leighton Meester och Adam Brody har blivit föräldrar igen

11 sep, 2020 
Av
leighton meester och adam brody
Leighton Meester från Gossip girl har fått sitt andra barn tillsammans med skådespelarmaken Adam Brody, känd från The O.C.. Det rapporterar E! News.
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammans
10 kändisbarn som blivit tillsammans

I april kom nyheten om att skådespelarparet Leighton Meester, 34, och Adam Brody, 40, väntade sitt andra gemensamma barn. Nu har deras fyraåriga dotter Arlo Day Brody fått sitt syskon, en liten bror.

– Jag har ett nytt barn. Jag har en pojke. Han är en dröm, han är en drömpojke, sa pappa Adam när han bekräftade den glada nyheten i The Fun Time Boys Game Night Spectacular på mobilappen Twitch, skriver E! News.

Höll bröllop och bebis hemligt

Adam Brody är mest känd för att han spelade den nördiga karaktären Seth Cohen i ungdomsserien O.C. åren 2003-2007. Leighton Meesters karriär tog fart i samma veva som O.C. lade ned, då hon 2007-2012 spelade Blair Waldorf i den nya hitserien Gossip girl. Den utspelade sig på andra sidan USA, på Upper East Side i New York, och handlade om de bortskämda rikemansbarnen på en privatskola. Paret träffades och började dejta 2013.

Att två stjärnor från varsin populär tv-serie blev ihop fick fansen att jubla. De har dock alltid varit hemlighetsfulla med sin relation och när de fick sitt första barn bekräftade de det inte på flera månader. Även bröllopet 2014 hölls i allra största hemlighet. Vid några få tillfällen har Leighton och Adam synts ihop på röda mattan men de uttalar sig sällan om varandra eller om relationen.

Annons

Också den andra graviditet har fortskridit utan några publika framträdanden. Att paret ens väntade sitt andra barn kom fram sedan fotografer fångat Leighton på bild i Los Angeles med en tydlig bebiskula på magen.

Vi säger nu stort grattis till hela familjen efter tillökningen!

Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar