Så mycket tjänar Bianca Ingrosso – nya miljonregnet

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos framgångssaga är långt ifrån slut. Nu kommer nya siffror som visar att entreprenören fortsätter gå med stor vinst!
05 juli, 2022
VIDEO: Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"
0:53

Efter reklamen: VIDEO: Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

(0:53)

Slå på ljud

Förra året kom beskedet att Bianca Ingrosso gjort en vinst på 145 miljoner efter att ha sålt sin andel i sminkmärket Caia Cosmetics. Utöver det plockade hon ut 57 miljoner ut dotterbolaget Bianca Ingrosso AB. Nu kommer ett nytt miljonregn över Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos framgångar

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers och kvinnliga entreprenörer. Hon har 1,3 miljoner följare på Instagram där hon tar omkring 200 000 kr för ett reklaminlägg, är delägare i Caia Cosmetics och lanserade nyligen smyckesföretaget ANI tillsammans med kollegan Lovisa Worge. Och entreprenörs-andan stannar inte där – i höst gör hon debut med sin nya talksshow BIANCA på Discovery plus. Nu kammar hon in stora pengar som influencer och Caia Cosmetics som i början av året värderades till över en miljard.

Bianca Ingrosso får egen talkshow – nu avslöjar hon den stora nyheten

Biancas Nya miljonregn

Efter nya siffror från Bolagsverket visar det att Bianca Ingrosso förra året gjorde en vinst på 60 miljoner kronor. Bianca Ingrosso AB omsatte 2021 31,2 miljoner kronor och gjorde en vinst på 27,8 miljoner. Samtidigt som Biancas holdingbolag Sammy, där hennes kvarvarande aktier i Caia Cosmetics förvaltas, gjorde en vinst på 33 miljoner kronor, skriver Breakit.

Bianca Ingrossos framgångssaga är onekligen ett faktum. I höstas berättade hon att en del av de intjänade pengarna gått åt att köpa en ny lägenhet – för 40 miljoner kronor.

– I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan, berättade Bianca på Instagram.

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso

Källa: Breakit, Foto: TT

SE OCKSÅ: Bianca och Lovisa om resan från vänskap till grundare av ANI
2:20

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Bianca och Lovisa om resan från vänskap till grundare av ANI

(2:20)

Slå på ljud