Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrossos bolag gör en vinst på 202 miljoner kronor

30 jun, 2021 
AvElin Jonsson
bianca ingrosso tjänar fett med deg.
Bianca Ingrosso är miljonär ungefär tvåhundra gånger om! Förra året gjorde entreprenörens bolag en vinst på 202 miljoner kronor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronorBrand logo
TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

Nu slår Expressen fast att Bianca Ingrosso tjänat storkovan under 2020. Influencern tillika entreprenören har nämligen gjort en vinst på 202 miljoner kronor i hennes bolag Sammy Holding, vilket framgår i den senaste årsredovisningen.

Bianca Ingrossos pengaregn

Miljonerna som Bianca Ingrosso tjänat är resultatet av att hon sålt sin andel på 29 procent i sminkmärket Caia Cosmetics, som låg i bolaget Beauty Icons AB för hela 145 miljoner kronor. Utöver de 145 miljoner kronorna plockar Bianca Ingrosso även ut 57 millar ur dotterbolaget Bianca Ingrosso AB, enligt Expressen.

Och de 145 miljonerna är köpeskillingen för Ingrossos andelar i Caia Cosmetics, där varje enskild aktie har ett beräknat värde på ungefär fem miljoner kronor. Katshing!

Annons

Ett steg närmare drömlägenheten

Med lite mer pengar på fickan kan det vara så att Bianca Ingrosso nu är ett steg närmare sin drömlägenhet. För trots att hon bor i en stor och jättefin lägenhet mitt på Östermalm i Stockholm så har hon under våren hintat om att hon vill flytta, och hon har varit på en hel del lägenhetsvisningar.

Därför vill Bianca Ingrosso flytta

En av anledningarna till att Bianca Ingrosso vill ta sitt pick och pack från sin nuvarande lägenhet är för att hennes adress blivit något utan en turistattraktion.

– Jag känner typ att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. Nu har vi tre hundar här, och igår kväll skällde de så mycket för att det stod bilar utanför och tutade och skrek, säger Bianca Ingrosso i en av sina Youtube-videor och fortsätter:

– Det är folk som försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag, då vill jag till slut bara isolera mig själv, säger hon och poängterar att det den senaste tiden varit mer än vanligt.

– Jag vet inte varför det har varit mycket mer nu på senare tid, än vad det brukar vara. Men hundarna hatar det, för ju mer det plingar på min dörr desto mer skäller de. De blir jättestressade, förklarar hon.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons