Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Bianca Ingrosso bekräftar hur mycket nya lägenheten kostar

12 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttar till sin drömlägenhet i sommar. Nu väljer Bianca för första gången att bekräfta prislappen på lyxköpet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Bianca Ingrosso om framgångarnaBrand logo
TV: Bianca Ingrosso om framgångarna

Under hösten 2021 köpte Bianca Ingrosso en ny lägenhet, närmare bestämt hennes drömlägenhet. Bostaden som är 300 kvadratmeter och belägen på Östermalm, har Bianca dessutom förklarat som platsen där hon och pojkvännen Phillipe Cohen ska bilda familj.

I samband med att lägenhetsköpet offentliggjordes berättade Bianca att hon själv har köpt lägenheten men att Phillipe senare ska köpa in sig i den.

Flyttlasset går i sommar, då lägenheten först ska renoveras.

Lägenheten kostade över 40 miljoner

I en ny video på Biancas Youtube-kanal bemöter nu influencern och entreprenören fördomar som hennes följare har om henne. Något som kommer på tal under momentet är att Bianca skulle lagt en viss summa på sin nya lägenhet – vilket Bianca väljer att bekräfta.

Annons

– Den här vet jag inte om jag ska ta bort eller inte. Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner kronor. Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer, säger Bianca och fortsätter:

– Det är värt det, det är värt det, det är värt det. Det är det här jag jobbade för. Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family.

Bianca om stoltheten över investeringen

Det var minst sagt en stor summa som Bianca la på lägenheten men vi kan inget annat än att hålla med henne om att hon ska vara stolt över sin imponerande investering.

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering. Men ja jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr.

Vidare berättar Bianca att hon vill ge sig själv en klapp på axeln då hon annars brukar ha svårt att känna sig stolt över sina bedrifter. Men lägenhetsköpet är ett av tillfällena då hon kan känna själv att hon är nöjd över vad hon åstadkommit.

Se också: Bianca Ingrosso om sminkimperietBrand logo
Se också: Bianca Ingrosso om sminkimperiet

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons