Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bianca Ingrosso om vad som står högst upp på priolistan i nya lägenheten

02 dec, 2021 
AvSaga Pettersson
bianca ingrosso
Nästa sommar går flyttlasset för Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen som flyttar in i sin nya lägenhet på 300 kvadratmeter. Nu dividerar paret om vad som står högst upp på priolistan gällande vad lägenheten ska innehålla.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Bianca Ingrosso köpte en ny lägenhet under hösten, en bostad som hon beskriver som sin drömlägenhet. Så pass drömmig att hon vill bo där i 20 år framåt, och se sina framtida barn växa upp där, har hon förklarat.

Hon ska flytta in i den nya våningen med pojkvännen Phillipe Cohen, något hon gjorde klart i samband med att hon skrivit på det nya kontraktet. Det var dock många som undrade om de köpt lägenheten ihop, eller om Bianca köpt den själv, eftersom att hon vid flera tillfällen sa att ”hon” köpt lägenheten.

Bianca förklarade senare att det är hon själv som köpt lägenheten, men att Phillipe senare ska köpa in sig i den.

Annons

Då flyttar Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Så, flyttlasset går från Östermalm till Östermalm – men inte förrän i sommar. Först ska bostaden renoveras en aning.

– Det är inträde om sex månader, och jag ska renovera om lite, inte mycket för den är redan helt otrolig i sig, förklarade Bianca Ingrosso i en video på Youtube.

– Tanken är att flytta in nästa sommar, efter lite renovering, jag ska flytta kök och göra om badrum och så vidare.

”Det är prio ett”

Än har vi inte sett några bilder på det nya lägenhetsköpet, och det beror dels på att Bianca vill visa respekt till familjen som fortfarande bor där just nu. Men däremot har hon berättat att lägenheten är 300 kvadratmeter stor och har fyra sovrum. Hon har också sagt att budgivningen gick upp ”hur mycket som helst”, innan det till slut var hon som vann den.

Och förutom lite renovering så finns det ett annat önskemål högt upp på priolistan kring vad den nya lägenheten ska innehålla.

– Jag längtar, i vår nästa lägenhet ska vi ha en tv i vårt sovrum. Och det är en lyx på en helt annan nivå. Vi har ju pratat om det, att vi älskar att somna i soffan för att vi älskar att somna framför tv:n, säger Bianca nu i en ny video.

– Det är prio ett att vi ska ha tv i sovrummet.

Foto: Instagram

Annons