Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har köpt en ny lägenhet

14 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har köpt en ny lägenhet, som Bianca beskriver som sitt absoluta drömboende.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har köpt en ny lägenhet, som Bianca beskriver som sitt absoluta drömboende. ”Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut”, berättar Bianca.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”Brand logo
TV: Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

Bianca Ingrosso har flertalet gånger hintat om att hon letar efter en ny lägenhet, samtidigt som hon sagt att hon inte riktigt känner sig redo att lämna sin nuvarande lägenhet på Östermalm än. Men nu verkar hon ha ändrat sig, för på Instagram berättar hon att hon och Phillipe Cohen har köpt en ny lägenhet.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan. Jag kommer att visa er allt senare men jag har så mycket fjärilar i magen just nu”, skriver Bianca i en Instagram story.

Annons

I storyn har Bianca en bild på henne och Phillipe ihop, och hon taggar honom också.

Bianca ingrosso och phillipe cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år. Relationen har också tagit slut ett par gånger, men paret har alltid hittat tillbaka till varandra.

Då flyttar Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen in

”Det är dags för nya äventyr för vi har köpt vår drömlägenhet i veckan som vi flyttar in i nästa år”, skriver Bianca i ett inlägg.

En av alla som dyker upp i kommentarsfältet för att gratulera är mamma Pernilla Wahlgren, som även hon inom en snart framtid ska flytta in i sitt drömboende.

”Såååå glad & pepp för er skull!!! Grattis grattis GRATTIS älskade ni till DRÖM-lägenheten!!!”.

Annons

Letade först efter egna lägenheter

I september berättade Bianca att hon och Phillipe inte bor ihop, något som de gjort tidigare i sin relation. Då förklarade hon istället att de letade efter en varsin lägenhet att köpa.

– Phillipe letar faktiskt efter en egen lägenhet, och jag efter en egen. Det är mest bara för att just nu får han inte plats i min. Och jag kan faktiskt inte göra någon del i min garderob tom. Plus att det är en investering, sa hon då under en livesändning på Instagram.

Annons

Bianca gjorde i samma veva klart att hon inte hade något emot att bo som särbor.

– Men jag är inte så himla mycket för att man måste bo ihop heller, jag tycker att särbos funkar. Jag har väldigt stort behov av egentid.

Foto: TT

TV: 5 saker om Phillipe Cohen som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Phillipe Cohen som du kanske inte visste
Annons