Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bianca Ingrosso: Därför bor jag inte ihop med Phillipe Cohen

02 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso: Därför bor jag inte ihop med Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev ett par igen i våras. Men trots att de bodde ihop innan de beslutade sig för att gå skilda vägar förra året så har paret nu beslutat sig för att inte flytta ihop. Här är anledningen till varför!
Annons
TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Efter några månader isär blev Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återigen ett par under våren. Paret som blev tillsammans med varandra första gången när de var 19, har under sina år gjort slut med varandra totalt åtta gånger – men har alltid hittat tillbaka till varandra.

– Vi har aldrig tappat känslor, berättade Bianca nyligen i en video på Youtube, och förklarade att beslutet om att göra slut handlat om att de båda fokuserat mer på sina karriärer, än relationen.

Innan paret beslutade sig för att gå skilda vägar i slutet av sommaren förra året bodde de ihop i Bianca Ingrossos lägenhet på Östermalm. Men nu när Bianca och Phillipe har återförenats så bor de på varsitt håll.

Annons

Phillipe letar efter en egen lägenhet

I en livesändning på Instagram förklarar Bianca Ingrosso varför.

– Phillipe letar faktiskt efter en egen lägenhet, och jag efter en egen. Det är mest bara för att just nu får han inte plats i min. Och jag kan faktiskt inte göra någon del i min garderob tom. Plus att det är en investering, säger hon.

Vi har de senaste månaderna sett att Bianca har gått på flera olika lägenhetsvisningar, och då och då har hon hintat om att hon vill flytta. Men trots det så verkar hon inte helt redo för en flytt till en ny lägenhet än.

– Är det inte bättre att då köpa en större lägenhet ihop? undrar mamma Pernilla Wahlgren som också medverkar i livesändningen, och Bianca svarar:

– Jo, men jag vet inte om jag vill flytta än. Nu letar jag bara för skojs skull. Och han letar också, men sen vet vi inte.

Bianca Ingrosso: ”Är inte så mycket för att man måste bo ihop”

Att man måste bo ihop med sin partner är dock inget som Bianca anser vara superviktigt.

– Men jag är inte så himla mycket för att man måste bo ihop heller, jag tycker att särbos funkar. Jag har väldigt stort behov av egentid, säger Bianca Ingrosso.

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Foto: Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons