Därför heter Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesföretag Ani

Därför heter Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesföretag Ani

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har tillsammans startat ett nytt företag. Under namnet Ani Jewels släpper de två bästa vännerna nu smycken. Men varför heter företaget just Ani – läs Biancas ord om beslutet här!
05 maj, 2022
Bianca Ingrosso om att vara chef
2:31

Efter reklamen: Bianca Ingrosso om att vara chef

(2:31)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har länge hintat om att de har något storslaget på gång. Väntan har varit lång med i dagarna avslöjade de två bästa vännerna att det är smycken de siktat in sig på. Det nya företaget går under namnet Ani Jewels och kommer att sälja smycken som Bianca och Lovisa tagit fram och designat.

Därför heter företaget just Ani

Vad många nu kanske undrar är varför namnet som Bianca och Lovisa valde blev just Ani? I en ny video på Biancas Youtube-kanal berättar hon om tankarna bakom beslutet.

– Många frågar mig, vad betyder namnet? Vart kommer det det ifrån? Ingenting speciellt egentligen. Jag älskade namnet Annie och att lägga en annan betoning på det, Ani, blev väldigt fint och jag tycker att det har ett fint djup i, säger Bianca.

Bianca Ingrosso bekräftar prislappen på nya lägenheten

Bianca och Lovisas relation började med att Lovisa ansökte som Biancas assistent. Under de senaste åren har mycket skett och Lovisa har haft flera roller inom Biancas olika företag men nu driver de två bästa vännerna alltså ett företag ihop.

– Som ni vet så är jag och Lovisa bästa vänner. Vi startade vår resa ihop med att vi började jobba ihop, vi har alltid jobbat ihop och det finns ingen jag jobbar så bra med som med just henne, säger Bianca i videon.

Fina historien bakom Smyckesidén

På varumärkets Instagram har Bianca och Lovisa tidigare berättat om varför det blev just smycken som de valde att sikta in sig på.

– Min första present som jag fick av dig var ju ett armband, ett kompisarmband, och då blev det så fint att det symboliserar vår vänskap. Och det var därför vår första tanke var att vi skulle göra smycken, sa då Bianca i ett videoklipp tillsammans med Lovisa.

De första smyckena från Ani Jewels lanserades den 5 maj och den första kollektionen heter Best friend collection.

Foto: Youtube