Bianca Ingrossos offentliga kärleksgest till Phillipe Cohen

Bianca Ingrossos offentliga kärleksgest till Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen, något som Bianca bekräftade under gårdagen. Efter att återföreningen blivit känd för allmänheten skickar hon nu en kärleksfull hälsning till pojkvännen.
23 april, 2021
0:52

Efter reklamen: Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

(0:52)

Slå på ljud

Under torsdagen bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen är ett par igen. Det var när hon vikarierade i podcasten Ursäkta, tillsammans med Edvin Törnblom, som hon berättade att hon och Phillipe, vars relation haft sina turer, hittat tillbaka till varandra efter det senaste uppbrottet.

– Vi är ihop igen, jo, säger Bianca och förklarar i samma veva att det känns jättebra.

bianca Ingrosso: ”jag tror aldrig att jag kommer släppa honom”

I början av året gick Bianca ut med att hon och Phillipe gått skilda vägar ännu en gång, något som hennes följare spekulerat kring i månader eftersom de inte synts ihop på länge.

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, sa Bianca i en video på Youtube då.

I samma video sa Bianca att hon nog aldrig kommer att släppa Phillipe helt.

– Jag kan säga så här: Jag kommer för alltid älska Phillipe. Han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror att jag aldrig kommer att släppa honom.

Kärleksfulla hälsningen

Svenska folket har fått hänga med i Bianca och Phillipes relation genom åren, eftersom att Bianca är en offentlig person och delar med sig av sin vardag både på sociala medier och i tv-serien Wahlgrens värld. Relationen har fått ett slut många gånger, men till sist hittar de tillbaka till varandra, ja, varje gång.

När återföreningen är out and about så passar Bianca på att skicka en kärlekshälsning till sin pojkvän på Instagram. Under hans senaste inlägg, där han publicerat en bild på sig själv och sin hund Ted, har Bianca kommenterat två stycken röda hjärtan, och kommentaren har i skrivande stund gillats av över 200 personer. Så ja, det verkar som att deras följarskara är nöjda över att de hittat tillbaka till varandra!

Foto: TT