Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet från Phillipe Cohen

TT
Efter en tid av spekulationer är det nu bekräftat: Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är inte längre ihop.
Det här berättar Bianca Ingrosso själv i en ny vlogg.
28 februari, 2021

. Och Sedan flera månader tillbaka har det tisslats och tasslats om hur det egentligen ligger till mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Många har trott att de gjort slut med varandra, och nu visar det sig att så är fallet.

Egna orden om uppbrottet

Det här berättar Bianca Ingrosso själv i en ny video på sin Youtube-kanal.

– Jag är inte ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Och det kommer kanske inte som en chock eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, säger hon och tillägger:

– Och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa. Vi har gjort det vi behöver göra för att må bra i stunden, och det har varit att lämna varandra och vi har älskat varandra och varit alldeles för kära iS varandra och sen gått tillbaka till vårt förhållande. Vi har haft en hel del problem, så som alla andra har i sina förhållanden, och har liksom inte kunnat hantera dem.

Bianca Ingrosso berättar också att det varit slut mellan dem i flera månader.

– Jag har mått till och från. Jag har mått bra, jag har mått dåligt, jag har lärt känna nya sidor av mig själv. Jag har insett väldigt mycket saker och gjort ett enormt arbete med min psykolog, säger hon och berättar vidare att hon mediterat mycket.

Därför berättar Bianca Ingrosso nu

Bianca Ingrosso har naturligtvis varit medveten om att många undrat över deras relation, men hon säger att hon velat hålla det för sig. Men nu fick det räcka med hemlighetsmakeriet.

– Jag ville väl egentligen bara få det sagt, för jag orkar inte se frågorna mer om varför han inte är här eller inte är med i mina vloggar. Och jag kan säga så här: Jag kommer för alltid älska Phillipe. Han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror att jag aldrig kommer att släppa honom.

Hon ber också följarna att vara respektfulla inför uppbrottet. Dessutom säger hon att dörren för en återförening inte är helt stängd.

Foto: TT

Missa inte

Bianca Ingrossos oro över vänskapen med Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens markering mot varandra på Instagram

Alice Stenlöf berättar om uppbrottet från Jireel