Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet från Phillipe Cohen

28 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Efter en tid av spekulationer är det nu bekräftat: Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är inte längre ihop.
Det här berättar Bianca Ingrosso själv i en ny vlogg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

. Och Sedan flera månader tillbaka har det tisslats och tasslats om hur det egentligen ligger till mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Många har trott att de gjort slut med varandra, och nu visar det sig att så är fallet.

Egna orden om uppbrottet

Det här berättar Bianca Ingrosso själv i en ny video på sin Youtube-kanal.

– Jag är inte ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Och det kommer kanske inte som en chock eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, säger hon och tillägger:

– Och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa. Vi har gjort det vi behöver göra för att må bra i stunden, och det har varit att lämna varandra och vi har älskat varandra och varit alldeles för kära iS varandra och sen gått tillbaka till vårt förhållande. Vi har haft en hel del problem, så som alla andra har i sina förhållanden, och har liksom inte kunnat hantera dem.

Annons

Bianca Ingrosso berättar också att det varit slut mellan dem i flera månader.

– Jag har mått till och från. Jag har mått bra, jag har mått dåligt, jag har lärt känna nya sidor av mig själv. Jag har insett väldigt mycket saker och gjort ett enormt arbete med min psykolog, säger hon och berättar vidare att hon mediterat mycket.

Därför berättar Bianca Ingrosso nu

Bianca Ingrosso har naturligtvis varit medveten om att många undrat över deras relation, men hon säger att hon velat hålla det för sig. Men nu fick det räcka med hemlighetsmakeriet.

– Jag ville väl egentligen bara få det sagt, för jag orkar inte se frågorna mer om varför han inte är här eller inte är med i mina vloggar. Och jag kan säga så här: Jag kommer för alltid älska Phillipe. Han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror att jag aldrig kommer att släppa honom.

Hon ber också följarna att vara respektfulla inför uppbrottet. Dessutom säger hon att dörren för en återförening inte är helt stängd.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons