Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen

22 apr, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gått isär och hittat tillbaka till varandra mer än en gång. Det senaste vi fick höra var att de valt att gå skilda vägar – men nu berättar Bianca att de är ett par igen.
Annons
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”Brand logo
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft många turer i sin relation, och eftersom att Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest offentliga människor så har hela svenska folket fått hänga med på deras uppbrott och återföreningar genom åren, både på sociala medier och i tv-serien Wahlgrens värld.

Bianca Ingrosso om senaste uppbrottet från Phillipe

Efter att Bianca och Phillipe knappt synts ihop sedan i somras så började många spekulera i om det återigen handlade om att paret gått skilda vägar, och först månader senare bekräftade Bianca att så var fallet.

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, sa Bianca i en video på Youtube då.

Annons

Bianca Ingrosso om återföreningen med Phillipe

Men när Bianca nu gästar podcasten Ursäkta, med Edvin Törnblom (och i vanliga fall Johanna Nordström, som den här veckan är sjuk), så berättar hon att hon och Phillipe hittat tillbaka till varandra ännu en gång.

– Vi är ihop igen, jo, säger Bianca.

Tidigare berättade hon att hon ju hade hintat om det på sina "nära vänner"-story på Instagram, något som Edvin Törnblom helt missat.

– Jag skrev ju såhär: ”jag är på middag med mitt ex”, förklarar hon och Edvin menar att han nog tänkte att det var mer vänskapligt.

– Det känns jättebra, åh så bra, förklarar Bianca vidare om att vara ihop med Phillipe igen.

Där efter pratar de om att han just nu håller på att öppna en restaurang, Ted, något som Bianca lovordar.

– Det kommer bli så jävla bra.

Foto: Instagram

Annons