Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Oväntade detaljer Bianca Ingrosso delat om sitt sexliv

20 dec, 2022 
AvEmma Castman
Oväntade detaljer Bianca Ingrosso delat om sitt sexliv
Under årens gång har Bianca Ingrosso delat med sig av flera intima detaljer i sociala medier. Här är fem exempel på sexavslöjanden!
Annons
This or that med Bianca IngrossoBrand logo
This or that med Bianca Ingrosso

Under åren i rampljuset har Bianca Ingrosso frikostigt delat med sig av sitt privatliv. Från att öppet prata om de smärtsamma känslorna som kommer med ett uppbrott till att glädjefyllt berätta om livet som singel. Ja, Bianca delar både höga toppar och djupa dalar – och kanske är det anledningen till hennes enorma framgång i sociala medier.

Bianca Ingrosso om sitt sexliv

Vid flertalet tillfällen har Bianca Ingrosso pratat öppet om sitt sexliv – här listar vi fem exempel på intima detaljer som stjärnan delat!

”Kunde inte gå dagen efter”

I ett klipp på Biancas Youtubekanal svarar hon och Lovisa Worge på frågor från deras följare, och en fråga handlar om hur många gånger de haft sex under en och samma dag.

Annons

– Åtta gånger, säger Bianca samtidigt som Lovisa håller upp sju fingrar som sitt svar på frågan.

– Jag kunde inte gå dagen efter. Nej, men alltså jag var så svullen. Det var så ömt, adderar Bianca.

Inte sex med vem som helst

I ett annat avsnitt pratar Bianca om sexlivet som singel, och att hon inte tycker om att gå hem med vem som helst. Samt att hon blev av med oskulden som 15-åring, men önskar att det var senare.

– Nu på senare år, när jag är singel, jag har inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och göka. Jag tycker att det är skitäckligt, säger hon och fortsätter:

– Jag hatar den känslan efter då jag känner mig utnyttjad och känner att någon har varit i mig och äcklat sig med sin äckliga kropp på mig. Jag bara känner euw och dagen efter är jag så äcklad. Om jag hade fått önska hade jag möjligtvis förlorat oskulden när jag va 18-19 år. För att inte må dåligt av sex.

Annons

Har sett en hel del

När Bianca gästade podden Inga beiga morsor berättade hon att hon både hört och sett de flesta i hennes familj ha sex.

– Det är verkligen inte konstigt. Jag har sett pappa och hans tjej, jag har hört mamma. Jag har sett Benjamin runka och allting.

Favoritställningen

I vloggen har Bianca Ingrosso även berättat om sin favoritsexställning:

– Killen sitter upp och jag rider honom fast jag håller benen här, säger Bianca Ingrosso och pekar åt sidorna.

Blir avtänd av…

När Bianca Ingrosso gästade podcasten Måndagsvibe kom de in på saker som är avtändande i sängen, och Bianca svarade bland annat att hon har svårt för killar som stönar.

– Jag blir så lätt äcklad av killar, det är helt sjukt. Jag kan verkligen gilla en kille och så har vi sex och jag bara oh my god.

Hon addera även att hon har svårt för killar som pratar mycket om sig själva.

– Jag låg med en kille en gång, han är offentlig, han bara låg och pratade om sig själv dagen efter. Han låg och spelade sin musik. Åh herregud, vad håller du på med liksom? Jag bara okej, jag måste gå härifrån.

Foto: TT

Bianca Ingrosso om självförtroendetBrand logo
Bianca Ingrosso om självförtroendet
Annons