Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Bianca Ingrosso om att hitta kärleken på nytt

28 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso om att hitta kärleken på nytt
Bianca Ingrosso är nybliven singel och lyckligare än någonsin. Nu berättar hon om synen på att träffa en ny partner efter uppbrottet från Phillipe Cohen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om självförtroendetBrand logo
Bianca Ingrosso om självförtroendet

I slutet av sommaren bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen gjort slut. Efter flera år som par, med ett gäng uppbrott fram och tillbaka, verkar det som att relationen fått ett slut en sista gång.

”Framtiden känns ljusare än någonsin”

I en ny video på Youtube berättar Bianca varför hon och Phillipe gick skilda vägar.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen. Bara att vi har varit varandras tryggheter, och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade, säger Bianca Ingrosso.

Hon förklarar att hon tror att alla deras uppbrott fram och tillbaka tagit sönder dem båda, och att hon insett att de är lyckligare utan varandra. I videon svarar hon på frågan om framtiden ser ljus ut utan honom – varpå svaret blir ja.

Annons

– Det här känns typ elakt att svara på, men det känns jättebra efter vårt break up. Det har ingenting med honom att göra. Ni vet ju att jag verkligen inte har mått bra tidigare gånger som vi gjort slut. Jag tror att jag har varit väldigt lost i mig själv, säger Bianca Ingrosso.

– Det känns jättebra att vara där jag är nu, och framtiden känns ljusare än någonsin, fortsätter hon.

Bianca Ingrosso om tanken på att träffa en ny partner

I videon svarar hon även på frågan om hon vill vara singel eller om hon vill träffa en ny partner.

– Jag har ingen aning, jag tar livet som det kommer. Jag kommer inte sitta och försöka planera någonting. Händer det, så händer det. Men jag har absolut inga problem med att vara singel ett bra tag. Jag trivs så bra i mitt eget sällskap, jag älskar varje morgon när jag vaknar upp själv och går och lägger mig själv och kommer hem till min tysta lägenhet där jag får styra energin. Jag tycker att det är helt magiskt, berättar Bianca, och tillägger:

– Men skulle det komma in någon i mitt liv så skulle jag inte tacka nej.

Foto: Instagram

Annons