Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe Cohen: ”Som att man är singel”

05 jul, 2021 
AvJessica Rådne
bianca ingrosso
Sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återupptog sin kärleksrelation har mycket hänt. Nu berättar Bianca att de knappt ses längre.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Här är allt du vill veta om Bianca Ingrossos företag - så rik är honBrand logo
TV: Här är allt du vill veta om Bianca Ingrossos företag - så rik är hon

Våren har varit hektisk på flera vis för Bianca Ingrosso, 26, och hennes Phillipe Cohen, 27.

Bianca har förutom att driva sminkimperiet Caia även suttit i Talang-juryn på TV4 och synts i Wahlgrens Värld på Kanal 5. Phillipe har startat en egen restaurang och skaffat hund.

I en ny video på sin Youtube-kanal beskriver Bianca hur parets scheman har påverkat relationen, rapporterar Aftonbladet.

Har motsatta scheman

– Jag och Phillipe vi ses inte så mycket just nu. Han har ju öppnat upp sin restaurang Ted och han jobbar typ 110 timmar, utan överdrift, över 100 timmar i veckan, säger Bianca i videon, och fortsätter:

Annons

– Så vi har tråkigt nog inte så mycket tid för varandra just nu, och så är det ju under perioder när båda jobbar mycket och speciellt när man har olika tider som vi har just nu. Det känns ju typ som att man är singel här hemma igen.

Bianca förklarar att eftersom Phillipe kommer hem sent hinner hon gå och lägga sig, och när hon stiger upp på morgonen sover han än.

Bianca Ingrossos sommar i Palma

Biancas hårda slit har onekligen lönat sig. Nyligen rapporterades att hon i fjol gjort en vinst på över 200 miljoner kronor i sitt sminkimperium Caia. Strax efter midsommar släppte hon sin första singel, sommarpsalmen Den blomstertid nu kommer, som klättrade rakt upp på Spotifys topplista.

I sommar planerar Bianca Ingrosso att slappna av genom att tillbringa tid i Palma på Mallorca där flera av hennes familjemedlemmar huserar. Förhoppningsvis hinner Phillipe komma ned någon vecka också.

– Med hans härliga syster och hennes man och deras nyfödda son, säger Bianca i videon.

Foto: TT

Källa: Aftonbladet

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons