Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bianca Ingrosso släpper låt på Spotify efter hyllningarna av sångrösten

02 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso släpper låt på Spotify efter hyllningarna av sångrösten
Wow! Nu kan vi lyssna på Bianca Ingrossos ljuva stämma på Spotify. Idag släpps låten från kampanjfilmen för Caia i sin helhet på streamingtjänsten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Att Bianca Ingrosso är en multitalang råder det inga tvivel om. Hon kan titulera sig entreprenör, influencer, tv-personlighet, och snart kanske också artist. För sjunga, det kan hon. Och idag släpper hon sin första låt på Spotify!

Bianca Ingrosso om att släppa låten på Spotify

I en reklamkampanj för sitt företag Caia som släpptes förra veckan hörde vi Bianca sjunga en version av Den blomstertid nu kommer, skriven av hennes bror Benjamin Ingrosso. Biancas sångröst blev rejält hyllad i sociala medier, och nu släpps låten Blomstertid i sin helhet på Spotify!

”Ni övertalade mig. I söndags hoppade jag in i studion igen, sjöng in hela låten och herregud det ÄR så sjukt men den släpps 00.00 INATT på Spotify. Trodde aldrig nånsin att detta skulle hända men ni fick mig att våga”, skriver Bianca Ingrosso i ett inlägg på Instagram.

Benjamin Ingrosso om att jobba med Bianca i studion

När kampanjfilmen för Caia släpptes skrev Benjamin Ingrosso fint om hur det var att äntligen få jobba med Bianca i studion.

Annons

”Det var en dröm att äntligen få ta med syrran till studion, låta henne få sjunga i den där mikrofonen som jag sjungit i i alla år och äntligen få visa alla andra vilken talang och gåva hon alltid besuttit men aldrig riktigt vågat visa! Har alltid sagt att Bianca har en av dom vackraste rösterna! Nu förstår ni vad jag menar med det”, skrev Benjamin i ett inlägg på Instagram.

Blivit kontaktad av skivbolag

Men redan innan kampanjfilmen för Caia släpptes så visste vi att Bianca Ingrosso kunde sjunga. När hon och vännen Alice Stenlöf hade sin showcast i Globen 2019 så överraskade de publiken med att tillsammans sjunga Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer.

Och efter det var det flera skivbolag som hörde av sig.

– Nej alltså jag kan säga att jag har ju fått en del skivbolagskontrakt nu. Och på Molly Sandéns releasefest så var det väldigt många låtskrivare som kom fram och ba ”jag vill skriva din platta, jag har redan skrivit en låt till dig”. Och jag ba ”nej men vänta, vad är det som händer?”. Och nej, nej men nej. Tack men nej, sa Bianca i sin och Alices podcast då.

Och vi ska heller inte glömma att hon 2006 tävlade i Eurovision song contest ihop med vännen Malin Eriksson, med bidraget Kan det bli vi två, där de tillsist landade på en andra plats.

Foto: TT

TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronorBrand logo
TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor
Annons