Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

BIANCA INGROSSO OM LIKHETEN MED BONUS-SYSTERN LINA BJÖRLING

21 dec, 2020 
AvAngelica Hedlund
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och hennes bonus-syster Lina Björling är väldigt lika. Så pass lika att vissa tror att de är helsyskon. Nyligen kommenterade Bianca saken, efter att det trillat in en hel del frågor kring detta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om vad föräldrarnas skilsmässa haft för betydelse för hennes relation med brodern Benjamin Ingrosso.Brand logo
Bianca Ingrosso om vad föräldrarnas skilsmässa haft för betydelse för hennes relation med brodern Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges absolut största influencers. Med egen tv-serie, egna företag och över en miljon följare på Instagram är det nog ingen som missat vem hon är. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, så har ett liv i offentligheten kommit naturligt för henne – även om hon slitit hårt för att komma dit hon är idag.

Emilio och hans nya hustru Åsa Ingrosso, 44, träffades år 2013 när Åsa var på Mallorca och letade efter ett semesterhus. Hon fick då hjälp av Emilio som bott på ön länge och känner till alla ”smultronställen”. Men Åsa fick inte bara hjälp med att finna semesterhus, hon fann även kärleken i Emilio.

Emilio och Åsa Ingrosso gifte sig på Mallorca

Sedan dess har kärleken mellan paret sprudlat och två år efter deras första möte blev de man och hustru. Bröllopet gick av stapeln på Mallorca och det var först tänkt som en överraskning som helt plötsligt skulle ske på Emilios 50-årsfest.

Annons

Men det blev inget överraskningsbröllop i samband med Emilios födelsedagsfirande. Åsa och Emilio insåg att det skulle bli för krångligt att lura ner gästerna om det ”bara” var för att fira Emilios födelsedag, då många av Åsas vänner inte ens hade träffat honom vid det laget.

”Det var så otroligt svårt att få till inbjudningarna och förklara varför, tex mina gamla vänner, som inte ens träffat Emilio, skulle hit och fira hans födelsedag.. haha..”, skrev Åsa då i ett blogginlägg.

Åsa har barnen Lina Björling, 22, och Anton Björling, 24, från ett tidigare äktenskap. Och Emilio har ju, förutom dottern Bianca, som bekant barnen Oliver Ingrosso, 30, och Benjamin Ingrosso, 23.

Följarnas fundering över Bianca och Linas likhet

Bianca, som är uppväxt med bara bröder, har genom sin pappas ingifta familj fått en syster. Precis som Bianca har även Lina en stor följarskara på Instagram och hon uppdaterar gärna sina följare om saker som rör hennes familj.

Annons

I en ny uppdatering på sin Instagram story visar Lina upp en fråga som hon ofta får –hennes följare inte kan förstå att hon och Bianca endast är ingift familj, då de är så pass lika som de är.

Nu har även Bianca Ingrosso kommenterat påståendet och hon verkar vara inne på samma spår som följarna.

”Jag och min plastsyrra är faktiskt obehagligt lika”, skriver Bianca om ryktet.

Bianca Ingrosso på Instagram.

Lina Björling på Instagram.

Foto: TT

LÄS MER:

Ariana Grande har förlovat sig med Dalton Gomez – här är allt vi vet

Stellan Skarsgård om relationen dottern Eija Skarsgård

Newkid om uppbrottet från flickvännen och smärtsamma låten Lakan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons