Bianca Ingrosso: Jag vill adoptera ett barn

Bianca Ingrosso om att adoptera ett barn: ”...eller en hund”

Nu öppnar Bianca Ingrosso upp om sina framtidsplaner och drömmar.
Hon gör klart att hon vill ha flera barn och att hon mer än gärna vill adoptera.
12 maj, 2022
8 svenska kändisar som hämnats på sina ex
1:13

Efter reklamen: 8 svenska kändisar som hämnats på sina ex

(1:13)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, har alltid drömt om att bli mamma, hon har sagt att hennes kall i livet är att skaffa många, många barn. Nu berättar hon att hon även är öppen för att adoptera.

– Jag har ju en jättestor dröm som jag inte uppfyllt ännu. Jag och mamma har ju alltid pratat om det här. Alltså sedan det att jag var jätteliten!

– Det var i samband med att hon och jag arbetade med ett barnhem i Thailand efter tsunamin, som vi kom fram till att vi verkligen vill öppna ett barnhem ihop. Eller ett hundhem. Det har alltid varit en jättestor dröm för mig, säger Bianca Ingrosso i sin senaste vlogg.

– En annan dröm är även att adoptera ett barn. Eller adoptera en hund i framtiden. Så det är en dröm och ett mål som jag alltid haft, att ha ett tillräckligt stort kapital för att tillsammans med min mamma starta ett barnhem.

Därför heter Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesföretag Ani

– Utöver att jag vill ha barn själv, så är det här min största dröm i livet, förklarar hon vidare.

Därför vill Bianca Ingrosso vänta med att skaffa barn

I samma klipp berättar Bianca Ingrosso även att hon har en dröm om att skaffa totalt fem barn. Tidigare ville Bianca Ingrosso bli en ”ung mamma” men på senare tid har hon kommit fram till att hon gärna väntar.

– Det här har ju varit en hjärtefråga för mig, berättade hon i höstas samtidigt hon hon slog fast att hennes kall i livet är att bli mamma till många barn.

– Jag känner verkligen hur jag utvecklas för det enda målet till att bli en bra mamma. Det känns inte som att jag utvecklas för min egen skull eller för min partners skull, utan verkligen som att jag försöker ta lärdom i livet för att bli en bra mamma.

– Jag har alltid velat bli en ung mamma. Men jag gick igenom en lite tuffare abort förra året för att jag egentligen ville något annat.

– Så jag känner nu att jag vill inte ha barn på väldigt länge, vilket är väldigt olikt mig, fortsatte hon.

– Just nu känner jag inte för barn på ett bra tag. Jag vill kunna vara egoistisk utan att det är massa barn som skriker och stör och man blir helt åsidosatt.

”Nu upplever jag ett hem med tre hundar och det är bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen av skäll, bajs och kiss”, vloggade Bianca Ingrosso i höstas och refererade till sina hundar Dino och Sami, samt Phillipe Cohens hund Ted.

Foto: TT/Instagram