Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrossos tvärvändning i barnfrågan med Phillipe Cohen

29 aug, 2021 
AvJessica Rådne
bianca ingrosso
Länge drömde Bianca Ingrosso, 26, om att bli en ung mamma. Nu har hon gjort en u-sväng i barnplanerna med pojkvännen Phillipe Cohen, 27.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca om sin längtan efter att bli en ung mammaBrand logo
Bianca om sin längtan efter att bli en ung mamma

Våren 2020 gjorde Bianca Ingrosso abort för tredje gången. Den här gången var det hennes av- och på-pojkvän Phillipe Cohen som ansett att deras relation inte varit redo för föräldraskap. Bianca berättade i Wahlgrens värld att hon ställt ett ultimatum till Phillipe som löd:

– Jag ska vara gravid om ett år, om det är du och jag. Jag ska va en ung mamma, så är det bara.

Nu har hon kommit på andra tankar.

Bianca Ingrosso ångrade senaste aborten

Aborten tog hårt på Bianca. I programmet beskrev hon hur hon varit tvungen att vända i dörren hos barnmorskan innan hon tog beslutet.

– Det var ju fan inte lätt. Jag gick ju till barnmorskan, skulle ta en tablett och jag kunde inte göra det, så jag var tvungen att gå där ifrån. Det var verkligen inget självklart val, jag velade tusen gånger om dagen, i flera flera dagar, sa hon till kamerorna.

Annons

Bianca bokade in en ny tid hos barnmorskan och fullföljde aborten. Sedan ångrade hon sig djupt i flera dagar innan det sjönk in att hon gjort rätt val trots allt.

– Jag vill inte att mitt första barn ska behöva vara den här kampen om att behöva övertala folk. Speciellt han som skulle vara pappa till det, förklarade hon i programmet.

Då vill Bianca Ingrosso bli mamma

Nu har det gått ett och ett halvt år. Bianca och Phillipe har gjort slut och återförenats igen. Några barn har det inte blivit. I en ny video på sin Youtube-kanal besvarar Bianca en tittarfråga som lyder ”När tror du att du kommer att få barn?”.

– Det här har ju varit en hjärtefråga för mig, börjar hon.

– Jag känner att jag är född till att bli mamma, att det är mitt kall i livet. Jag känner verkligen hur jag utvecklas för det enda enda målet att bli en bra mamma. Det känns inte som att jag utvecklas för min egen skull eller för min partners skull utan verkligen som att jag försöker ta lärdom i livet för att bli en bra mamma, säger hon i videon, och fortsätter:

Annons

– Jag har alltid velat bli en ung mamma. Jag gick igenom en lite tuffare abort förra året för att jag egentligen ville något annat.

Bianca kommer sidan in på hur hon trots allt kommit att känna annorlunda idag.

Hundarna tar all energi

Bianca har sedan tidigare två små hundar, Dino och Sami. Under tiden som hon och Phillipe gjorde slut skaffade han Ted, en labrador. När de nu är tillsammans igen har de totalt tre hundar att ta hand om vilket gjort att Bianca inte längre är sugen på barn.

– Jag känner nu att jag vill inte ha barn på väldigt länge, vilket är väldigt olikt mig, säger Bianca, och utvecklar varför:

– Nu upplever jag ett hem med tre hundar och det är bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen av skäll, bajs och kiss.

– Just nu känner jag inte för barn på ett bra tag. Jag vill kunna vara egoistisk utan att det är massa barn som skriker och stör och man blir helt åsidosatt.

Hör hela Bianca Ingrossos resonemang i videospelaren nedan.

Foto: Youtube

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons