Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är Hollywoodstjärnorna som gästar Bianca på söndag

23 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Bianca Ingrosso
Det har nu avslöjats att Adam Sandler och Jennifer Aniston kommer att gästa nästa avsnitt av Bianca Ingrossos talkshow Bianca. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barnBrand logo
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barn

Jennifer Aniston och Adam Sandler ska gästa Bianca Ingrossos talkshow Bianca. I programmets andra säsong kommer nu de internationella skådespelarna att vara på besök för att prata om den kommande filmen Murder mystery 2.

Vilka gästar nästa avsnitt av Bianca?

Bianca Ingrossos talkshow

I fjol hade Bianca Ingrossos alldeles egna talkshow, Bianca, premiär på Kanal 5 och succén blev snabbt ett faktum. Influencern fick över en halv miljon tittare redan under premiärkvällen vilket var kanalens bästa premiärhelg på 15 år.

Annons

Jennifer och Adam kommer att vara på med talkshowen via länk. Andra gäster som kommer att vara på besök är Björn Ulvaeus, Kristin Kaspersen, Mimi Webb, Emil Persson och Björn Frantzén.

ANDRA SÄSONGEN AV BIANCA INGROSSOS TALKSHOW BIANCA

Bianca Ingrosso och de tidigare gästerna
Bianca Ingrosso och gästerna från det föregående avsnittet.

Det är programmets tredje avsnitt i den andra säsongen. Bianca har tidigare gästats av bland annat Carola, Kelly Gale, samt Klara och Johanna Söderberg från First aid kit.

VAD HANDLAR MURDER MYSTERY OM?

Första Murder mystery hade premiär 2019, med Jennifer Aniston och Adam Sandler som spelar Nick och Audrey Splitz. Filmen handlar om paret som bor i New York, och bestämmer sig för att åka till Europa på sin försenade smekmånad. Under resan träffar de på miljardären Charles Cavendish, som bjuder med dem till en släktträff på en yacht. Men plötsligt befinner de sig i en mordgåta som de måste lösa.

Annons
Murder mystery på Netflix

Uppföljaren till filmen, Murder mystery 2, kommer att släppas på Netflix i slutet av mars 2023.

Det tredje avsnittet av Bianca kommer att sändas på söndag 26 mars kl. 21.00 på Kanal 5. Programmet går även att streama på discovery+.

Foto: TT, Pernilla Thelaus

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons