Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bianca Ingrosso: ”Går igenom privat svacka”

14 mar, 2023 
AvLouise Berglund
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är mitt uppe i inspelningarna av den andra säsongen av talkshowen Bianca. På Instagram berättar hon nu att hon samtidigt går igenom en privat svacka – och tackar följarna för att de gör henne starkare.
Annons
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"Brand logo
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso har mycket på gång. Andra säsongen av hennes egna talkshow Bianca har precis haft premiär (med ELLEs covergirl Carola som en av de första gästerna!). Samtidigt driver hon beautybolag och presenterade nyligen en stor investering i ett inredningsvarumärke.

I sin story på Instagram delar Bianca nu med sig av det faktum att hennes hektiska vardag gör att hon inte riktigt hinner med allt. Framför allt är det kontakten med följarna som drabbas.

”Mitt liv går i ett just nu. Galet mycket roligt jobb, mycket på det privata och jag roar mig till max så jag hinner inte alltid prata med er”, skriver hon.

Annons

Bianca Ingrosso tackar sina följare

Bianca skriver också att hon saknar sina följare och tackar samtidigt för all fin energi hon får.

”Att ni sprider så mycket kärlek, värme och delar med er av era historier i min dm gör mer för mitt lilla välmående än vad ni tror. Ni betyder verkligen allt! Hoppas ni vet det”.

Till sist berättar hon att hon befinner sig på en plats i livet där hon är lycklig men att hon samtidigt går igenom en svacka.

"Jag är så tacksam att jag befinner mig på en plats i livet just nu där jag är genuint lycklig i min core men jag går igenom en liten privat svacka där tankarna och självkänslan går lite upp och ned”.

Annons

Bianca i stor intervju med ELLE

Inför premiären av första säsongen av Biancas talkshow berättade hon i en stor intervju med ELLE om den amerikanska inspirationen bakom programmet: Corden, Fallon och Oprah.

Hon delade även då med sig om sitt mående. Från att under sensommaren ha vloggat på Youtube och berättat att hon känt sig utmattad i både kropp och hjärta kände hon sig vid tiden för intervjun under hösten mycket piggare.

– Jag kom till en punkt där jag kände att de här energierna måste bort ur mitt liv. Och när de försvann så hände magi. Jag tror verkligen att jag, utan att jag visste om det, behövde egentid, vara själv och inte bry mig om andras specifika åsikter eller att vara dem till lags. Det är helt sjukt vad som händer med ens egna energi när de som är i ens liv är det och de som inte ska vara det inte är det. Att göra slut är en grej! Det är absolut en jättegrej, sa hon i intervjun.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons