Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Födelsedagspresenten Beyonce önskar sig av fansen

28 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Beyoncé på sin turné
Nyligen gick stjärnan ut på Instagram och berättade om sin önskan inför Renaissance-turnéns sista spelningar: ”En enda stor glittrig diskokula av människor.”
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B

Beyoncé vill fira in virgo season, alltså jungfruns period, på sitt alldeles egna sätt! Stjärnan som fyller år den 4 september gick nyligen ut på Instagram och bad sina fans klä upp sig inför hennes världsturnés sista spelningar.

”Virgo season inleds snart. Den här turnén har varit så rolig och nu när vi närmar oss den sista månaden, är min födelsedagsönskan att fira med er och att ni tar på er era mest fantastiska silverplagg!”

Beyoncés önskan till fansen

Tillsammans med en bild på en silvrig cowboyhatt skriver Beyoncé om önskan på Instagram.

Annons

”Vi kommer att omges av en enda stor glittrig diskokula av människor varje kväll, där alla speglar varandras glädje. Virgo season tillsammans i huset av krom. Vi ses där!” skriver stjärnan.

Beyoncés instagram.
Beyoncés instagram.

Spelningarna kommer äga rum i Phoenix, Las Vegas, San Francisco, Inglewood, Vancouver, Seattle och Dallas under turnéns sista månad. Så det är Beyoncés amerikanska och kanadensiska fans som bjuds på en extra glittrig show. Redan nu har Beyoncé även bjudit på en hel del outfit-inspo till sina fans inför de kommande konserterna.

Se bilderna här!

Foto: TT, Instagram

Källa: People

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons