Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Anledningen varför Pamela Anderson slutat med smink

25 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Pamela Anderson
Pamela Andersons kännetecken blev tidigt ett platinablonda svall, smala ögonbryn och en sotad makeup look. På senare år ha Pamela däremot valt en mer nedtonad look och berättar i en ny intervju varför.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
Pamela Andersons stilresa genom åren

Pamela Anderson blev tidigt uppmärksammad på grund av sitt vackra utseende. Hon är ansiktet utåt för 90-talets skönhetsideal och hennes ikoniska stil inspirerar än idag. Pamela däremot, som nu blivit 56, föredrar en helt annan stil än den hon förknippats med genom tiderna – nämligen en helt utan smink.

Pamela Anderson om makeup

I en intervju med ELLE berättar Pamela Anderson varför hon bytt ut sin signaturlook mot en mer naturlig. Sanningen är att hon till en början slutade sminka sig som en hyllning till sin makeup artist Alexis Vogel, som gick bort i bröstcancer 2019.

Annons

– Hon var bäst. Och efter Alexis kändes det bättre för mig att inte sminka sig överhuvudtaget, säger Pamela till ELLE.

Hon berättar också att det fått henne att känna sig fri, rolig och lite mer rebellisk genom att lägga sminket på hyllan. När hon var ung gjorde hon mest vad andra sa åt henne att göra, berättar Pamela, men idag går hon mer än gärna mot strömmen.

– Jag märkte att det var väldigt många som började göra stora makeup-looks, och då det är typiskt mig att göra tvärtemot alla andra, säger Pamela Anderson.

Pamela Anderson 2023.
Pamela Anderson 2023.

Pamela Anderson om att åldras

I intervjun pratar Pamela även om känslorna kring att åldras, och hur utseendet förändrats med åren.

Annons

– Jag tycker att vi alla ser lite roligare ut när vi blir äldre. Jag kan nästan skratta åt mig själv ibland när jag tittar mig i spegeln och tänker: ”Wow, det här är verkligen... vad är det som händer med mig?” Det är en resa, säger Pamela.

Källa: ELLE.com

Foto: TT

Virala modehändelser 2023Brand logo
Virala modehändelser 2023
Annons