Selena Gomez nya Tiktok-klipp skapar reaktioner

24 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez Justin Bieber
Nyligen publicerade Selena Gomez ett klipp på TikTok i samband med att hon släpper singeln Single soon. Fansen har däremot tolkat klippet som en diss mot Justin Bieber – och är numera en viral snackis.
Annons
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Selena Gomez promotade nyligen sin nya singel på Tiktok. I beskrivningen skriver hon ”Single soon kommer ut på fredag” och i videon syns Selena mima till ett ljudklipp från Sex and the city. I klippet hörs karaktären Samantha svara i telefon, där en man som hon haft en affär med säger: ”Jag gjorde det, jag berättade för min fru”. Samantha svarar då ”Vem är det här?”

Fansen tror Selenas TikTok-klipp handlar om Justin

Efter videon publicerats har skådespelaren Kim Cattrall lagt upp det på X med texten: ”I approve this message”. Några fans har däremot tolkat klippet som en diss mot Justin Bieber.

”Sättet jag tappade hakan på just nu” kommenterar en följare i kommentarsfältet.

Annons

”Det här kan inte betyda något annat än vad vi tror att det gör” kommenterar en annan.

Klippet har också publicerats som en reel på Selena Gomez Instagram, och även där kommentarsfälten fyllda av spekulationer om att videon skulle vara en hint till Justin Bieber.

”Det här känns väldigt specifikt av någon anledning” skriver en följare.

En annan försöker däremot poängtera att klippet inte alls har något med Justin Bieber att göra, utan menar att hennes nya låt är inspirerad av just Sex and the City.

Se klippet här!

Källa: Life&Style

Foto: TT, TikTok

Selena Gomez stilresa genom åren
Selena Gomez stilresa genom åren
Annons