Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Alice och Bianca om varför vänskapen tog slut

24 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso öppnade nyligen upp om vad fick deras relation att brista, och hur de hittade tillbaka till varandra igen. ”Det har varit några år där vi levt helt separat” säger Alice i podcasten Vad fan hände?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
This or that med Bianca IngrossoBrand logo
This or that med Bianca Ingrosso

Alice och Bianca blev en oskiljaktig duo när de startade podcasten Har du sagt A får du säga B, 2017. De arrangerade dessutom en storslagen show i Globen två år senare, där över 10 000 poddlyssnare satt i publiken. Men strax efter showcasten la duon ner sin podd och syntes mer sällan tillsammans på sociala medier, något som fick följarna att spekulera om de blivit ovänner. Nu öppnar Alice och Bianca upp om vänskapen och vad som blev sprickan i deras relation.

Alice och Bianca om vänskapen

I det senaste avsnittet av Alice Stenlöf och Klara Elvgrens podcast Vad fan hände? gästar Bianca Ingrosso sin gamla podd-kollega.

Annons

– Du och jag hade ju en podd, och vi var supernära och sen så började vår relation att skava och vi bestämde oss för att efter Globen avsluta podden. Och därefter har det varit några år där vi har levt helt separat, berättar Alice som säger att pressen över att ha Sveriges största podd, också blev en press i deras vänskap.

– Det krävde så mycket av vår relation att det bästa vi kunde göra för vår relation var att vara så: ”Okej vet du vad, jag älskar dig, på avstånd” förklarar influencern.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso tar emot pris för Årets podcast på Guldtubengalan 2018.
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso tar emot pris för Årets podcast på Guldtubengalan 2018.

Bianca Ingrosso: ”Jag flydde allt”

Alice och Bianca öppnar också upp om att de hade svårt att hantera konflikter och kommunicera med varandra under tiden.

Annons

– Du var så konflikt­rädd och jag nådde aldrig dig. Du hade liksom massa människor som du, inte gömde dig bakom, men som tog talan för dig och jag kände mig vilse i vår vänskaps­relation, säger Alice.

Bianca instämmer och fyller i att de sedan valde att gå olika vägar i livet.

– Jag kan se lite av det i mig och Lovisa (Worge) i dag, att vi söker oss till olika saker och är på olika resor i livet och behöver olika perspektiv. Vi suktar inte efter samma grejer. Det är inte att vi inte tycker om varandra eller vill finnas där för varandra, det är att vi behöver inte varandra, det här enorma beroendet som man kan ha.

Alice och Bianca avslutar genom att berätta att de hittat tillbaka till varandra igen efter att de fått bli lite äldre, och även gått i terapi på varsitt håll.

– Det har gjort att vi nu möts, säger Alice.

Foto: TT, Instagram

ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivetBrand logo
ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivet
Annons