Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Bästa personen att dejta enligt ditt stjärntecken

17 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Bästa personen att dejta enligt ditt stjärntecken
Vilka personer ska du dejta baserat på ditt stjärntecken? Nedan har vi listat alla stjärntecken och vilka tecken du passar bäst ihop med.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärnteckenBrand logo
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

Bara att ge sig ut i dejtingvärlden kan vara svårt, men att sedan ta reda på vem man passar ihop med kan vara minst lika krångligt. Vill du få lite hjälp på traven så kan du vända dig till ditt eget stjärntecken. Nedan har vi listat alla stjärntecken och vilka som passar dig bäst!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren är orädd, älskvärd, och självständig med mycket energi. De är sociala och entusiastiska med starka och impulsiva känslor.

Dejta: Lejonet och Skytten

Andra stjärntecken som Lejonet och Skytten har inga problem med att hänga på Vädurens impulsivitet. De blir inspirerade av Vädurens entusiasm och beslutsamhet, vilket i slutändan tänder deras egna kreativa energi.

OXEN 21/4– 21/5

Oxen är lugn, pålitlig och passionerad. Oxar är kända för sin romantik och uppskattning för de finare sakerna i livet.

Dejta: Jungfrun och Stenbocken

Dessa stjärntecken är förtrollade av Oxens härliga egenskaper och beundrar oxarnas medvetenhet om livets lyx.

Personerna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken
Stjärntecknet Oxen är känd för sin romantik och uppskattning för de finare sakerna i livet.

Tvillingarna 22/5 – 21/6

Personer födda i Tvillingarnas stjärntecken är intelligenta, nyfikna och livliga. De älskar också att underhålla och att stå i centrum.

Annons

Dejta: Skytten

Skytten och Tvillingarna är naturliga vandrare och när de är sammanlänkade så kan de bilda en otrolig och kreativ relation.

Kräftan 22/6– 22/7

Kräftan är känslig, romantisk och trogen. En kräfta är också väldigt händig av sig och har något av en livlig fantasi.

Dejta: Skorpionen och Fiskarna

Skorpionen och Fiskarna är fantastiska partners för Kräftan. Eftersom de är kända för sin otroliga intuition och psykiska förmågor så kan de lugna ner den känsliga Kräftan.

Lejonet 23/7– 23/8

Lejonet är generös, viljestark och entusiastisk. Lejonet är också väldigt utåtriktad och som partner kan du räkna med att Lejonet är trofast och kärleksfull.

Dejta: Skytten eller Väduren

Både Skytten och Väduren gillar äventyr precis som Lejonet. Genom sin utåtriktade och passionerade natur kommer Lejonet att få Skytten eller Väduren att bli mer lojal än någonsin.

Personerna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken
Både Skytten och Väduren gillar äventyr precis som Lejonet.

Jungfrun 24/8 – 22/9

Jungfrun är sårbar, rolig och omsorgsfull. Jungfrun har också en intellektuell sida och är väldigt lojal i en kärleksfull relation.

Annons

Dejta: Oxen och Stenbocken.

Oxen och Stenbocken värdesätter Jungfruns uppmärksamhet på detaljer och dess intellekt. Jungfrun känner sig som mest grundad och stabil när den paras ihop med andra jordtecken som Oxen och Stenbocken.

Vågen 23/9 – 22/10

Vågen är förnuftig, lojal och en bra lyssnare. Precis som Oxen så njuter de av konst, viner och annan lyx som livet har att erbjuda.

Dejta: Tvillingarna och Vattumannen

Tvillingarna och Vattumannen passar fantastiskt bra ihop med Vågen. Dessa tecken uppskattar att Vågen har egna intressen och en stor passion för konst och kultur.

Skorpionen 23/10 – 21/11

Skorpionen är målmedveten, en problemlösare och känslosam. Som partner kan du räkna med att en Skorpion är en hängiven älskare.

Dejta: Fiskarna

Fiskarna älskar Skorpionens energi och dragningen mellan dessa stjärntecken är stark. Fiskarna som är ett ganska veligt stjärntecken uppskattar att Skorpionen tar kommandot över situationer och i ett förhållande.

Personerna du ska dejta enligt ditt stjärntecken
Skytten älskar sin frihet och blir sällan svartsjuk.

Skytten 22/11 – 21/12

Skytten är äventyrlig, positiv och filosofisk. En Skytt älskar verkligen sin frihet och blir sällan svartsjuk.

Annons

Dejta: Väduren och Lejonet

Nyckeln till att vinna över en Skytt är att låta den behålla sin frihet. Väduren och Lejonet kompletterar detta perfekt och när dessa tecken länkas samman så väntas ett passionerat, kreativt och spännande partnerskap.

Stenbocken 22/12 – 19/1

Stenbocken är tålmodig, lojal och målmedveten. Du kan räkna med att en Stenbock har ett sinne för humor, men kan samtidigt vara introvert och seriös.

Dejta: Oxen och Jungfrun

Likasinnade tecken som Oxen och Jungfrun passar bäst ihop med Stenbocken. Eftersom den målmedvetna Stenbocken ger den kärnstabilitet som Oxen och Jungfrun längtar efter. Något som Stenbocken uppskattar är Oxens sensualitet och Jungfruns intellekt.

Vattumannen 20/1– 18/2

Vattumannen är originell, kreativ och lojal. Vattumannen kan lätt uppfattas som extrovert men kan också ha väldigt svårt för att visa sig sårbar.

Dejta: Vågen och Tvillingarna

Vågen och Tvillingarna uppskattar Vattumannens kreativitet och stora visioner. På samma sätt uppskattar Vattumannen Tvillingarnas och Vågens intelligens i en relation och stimulansen som det ger.

FISKARNA 19/2 – 20/3

Fiskarna är ett känslosamt och väldigt kärleksfullt tecken. Personer i det tecknet kan vara riktiga tänkare och kreativa.

Dejta: Kräftan och Skorpionen.

Kräftan och Skorpionen är precis som Fiskarna känslosamma och kärleksfulla. Kräftan är också naturligt beskyddande, vilket fisken uppskattar.

Källa: Allure Foto: Imaxtree

Annons