Så vet du om din crush gillar dig - baserat på deras stjärntecken

08 jun, 2022 
AvEmma Castman
Så vet du om crush gillar dig
Kärlek i luften, eller… Ta reda på din dejts stjärntecken och läs på om hens kärleksspråk. Kanske agerar din flirt på ett sätt som du tror är avvisande men som i självaverket står för motsatsen?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Våra stjärntecken kan säga en hel del om hur vi fungerar – både när det kommer till personlighet och egenskaper. Därtill kan astrologin förklara hur vi hanterar kärlek och hur vi beter oss både när vi dejtar och när vi befinner oss i långvariga relationer.

VIDEO: Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärnteckenBrand logo
VIDEO: Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

Här listar vi hur samtliga stjärntecken agerar i relationer och hur deras kärleksspråk ofta ter sig. Perfekt som vägledning när du försöker lista ut om den du är intresserad av också är intresserad av dig!

Astro: Så dejtar varje stjärntecken

Oxen (20 april–21 maj)

Oxen tar ofta med sig små presenter för att visa sin kärlek och är en fena på att kommunicera på ett behagligt sätt. De vill gärna spendera all vaken tid tillsammans, och är inte sena med att boka in nästa träff innan den som pågår har hunnit avslutas.

Annons

Personer med oxen som stjärntecken kan uppfattas som väldigt flirtiga, men när de känner att de har hittat rätt är det hen och ingen annan som gäller. Engagemanget är 100 procentigt och det kommer du märka av.

Tvillingarna (22 maj–21 juni)

Är en tvilling intresserad av dig blir hen ofta nervös i din närvaro. Tunghäfta kan förekomma, men med tiden blir situationen mer bekväm och då är tvillingarna inte sena med att ta initiativ till samtal. Hen presenterar gärna dig för folk i sin omgivning och är inte sen med att skryta om hur fantastisk du är.

Du vet att det är på riktigt när tvillingarna pratar mindre om sig själva och i stället fokuserar fullt ut på att ställa frågor om ditt liv och uppmärksamma sådant som du gör.

Kräftan (22 juni–22 juli)

Kräftan tar ofta initiativ när det kommer till dejting och romantik. De kan dock upplevas som skygga till en början, men ge det lite tid så ser du snart hur deras extroverta sida tar över. Ytterligare ett tecken på att en kräfta tycker om dig är när hen bjuder in till lekfulla argumentationer, det är nämligen något de gillar skarpt.

Annons

Tecken på att en kräfta är förtjust i dig på riktigt är när hen presenterar dig för sin familj, eller när hen öppnar upp om sin barndom och uppväxt.

Lejonet (23 juli–22 augusti)

Det annars så självsäkra lejonet rodnar ofta när de tycker om någon på riktigt och går inte sällan från pratglada till blyga när de är i sällskap av sin crush. Stjärntecknet är både generösa och romantiska och om de gillar dig kommer de att överösa dig med presenter och fina gester.

Du vet att det är på riktigt när de visar upp dig för världen på sociala medier. För ett lejon är det nämligen ett tydligt tecken på kärlek.

Jungfrun (23 augusti–22 september)

Jungfrun faller ofta för personer på samma intellektuella nivå som dem själva och vill gärna umgås med nära och kära på dejter. Det för att se hur du integrerar med andra. Därtill älskar jungfrun att lekfullt kritisera varje liten sak du gör, och det är inte av ondskefullhet utan deras sätt att visa kärlek.

Annons

När en jungfru tycker om dig på riktigt är de inte sena med att ge dig komplimanger. Du vet att deras hjärta är öppet när de berättar hur fantastisk du är.

Vågen (23 september–22 oktober)

Vågen tror på kärlek vid första ögonkastet, så tycker en person med detta stjärntecken om dig på riktigt kommer det troligen att märkas. Extra tydligt blir det om vågen känner att hens känslor är besvarade – så var inte rädd för att visa hur du känner.

Du vet att det är på riktigt när hen smickrar dig och får dig att känna dig som den viktigaste personen i hens värld – och detta kommer gå fort. Vågen gillar nämligen tempo.

Skorpionen (23 oktober–22 november)

För skorpionen gäller ofta allt eller inget. Och i och med det kan det vara ganska enkelt att förstå om de är intresserade eller inte. Tycker de om dig finns de där och tycker de inte om dig – ja, då finns de inte där.

För skorpioner är förtroende a och o, så när hen delar med sig av hemligheter och ger dig en nyckel till sin bostad kan du känna dig ganska säker på att det är på riktigt.

Annons

Skytten (23 november–21 december)

Skytten dras till personer som utmanar deras sinnen och hjärta, samtidigt som de kommer att sträva efter att utmana tankesättet hos den de beundrar och älskar. Tycker en skytt om dig kommer hen inte hålla tillbaka, med någonting. De ogillar det mystiska och är alltid ärliga, även när sanningen gör ont.

Du vet att det är på riktigt när skytten säger att du är den rätte. De har nämligen svårt för att förbinda sig och när de väl gör det är de ofta lojala livet ut.

Stenbocken (22 december–19 januari)

För stenbocken är det viktigt att respektera personen de dejtar och vara på samma känslomässiga nivå. Synkar ni där blir det ofta tydligt att ni tycker om varandra och vill satsa. Ett sätt för stenbocken att visa kärlek är genom att ge råd.

Du vet att det är på riktigt när din stenbock börjar skryta om dig för sina vänner (innan du har hunnit träffat dem).

Vattumannen (20 januari–18 februari)

Tyvärr kommer vattumannen att använda den barnsliga och omogna taktiken att låtsas som att du inte existerar och knappt prata med dig – men gilla dina inlägg på sociala medier… Det kan till och med vara som så att de satt på notifikationer för att se när du postat något nytt på till exempel Instagram.

Annons

Vattumannen är med andra ord svårtydd, men ett tydligt tecken på när hen tycker om dig på riktigt är när personen i fråga vill vara en aktiv del av ditt liv – hela tiden.

Fiskarna (19 februari–20 mars)

Fiskarna vet direkt om de dras till någon på grund av deras intuitiva natur. De älskar allt som har med drömmar att göra och målar gärna upp en fantasivärld tillsammans med dig.

Du vet att det är på riktigt när de vågar stanna i nuet och njuta av det som är i stället för att jaga något som eventuellt kan finnas.

Väduren (21 mars–19 april)

Dejtar du en vädur som verkligen gillar dig kommer det att märkas, tydligt. De kommer nämligen att arbeta hårt för din uppmärksamhet och klarligen visa både kärlek och tillgivenhet. Att läsa mellan raderna är ingenting för våra kära vädurar.

Du vet att det är på riktigt när väduren sätter dig i första rummet, oavsett situation. Är du tillsammans med en vädur som vill satsa kommer du aldrig att känna dig ensam eller osedd, dina behov är alltid högst prioriterade.

Artikelinspiration: Teenvogue

Foto: TT

SE OCKSÅ: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
SE OCKSÅ: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons