Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Barbara Palvin och Dylan Sprouse har gift sig – bilderna från det hemliga bröllopet

19 jul, 2023 
AvPenellope Ness
Barbara Palvin och Dylan Sprouse har gift sig
Ryktena har bekräftats – Barbara Palvin och Dylan Sprouse har gift sig! Nu delas detaljerna om det hemliga bröllopet och tidigare osedda bilder från den vackra ceremonin. Se romantiken här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Barbara PalvinBrand logo
Det här är Barbara Palvin
Annons

Modellen Barbara Palvin och skådespelaren Dylan Sprouse är gifta! Här är allt vi vet om det intima bröllopet, bilderna och Barbaras otroliga brudlook.

Barbara Palvin och Dylan Sprouse bröllop

Bröllopet ägde rum den 15 juli på Barbaras föräldrars egendom, Harlekin Birtok i Ungern.

– Det var tänkt att det skulle vara en intim ceremoni, men det slutade med att vi hade 115 gäster eftersom det finns många människor vi bryr oss om och vi ville att alla skulle vara där, berättar Barbara i en intervju med Vogue.

Nu planerar paret ytterligare en bröllopsceremoni som kommer att anordnas i Kalifornien senare i höst.

Redan i början av veckan ryktades det om ett hemligt bröllop. Då rapporterade Bors Online att ceremonin hölls i en kyrka strax utanför Budapest. Bilder började även cirkulera på sociala medier, bland annat från ett Twitter-konto som visade det lyckliga paret i kyrkan.

Annons

Barbara Palvins bröllopslook

Under ceremonin bar Barbara en klassisk klänning signerad Vivienne Westwood. Till det bar hon vita handskar och en vit slöja. Hon kompletterade looken med smycken från det välkända märket Tiffany & Co., bland annat ett halsband som påminde om 90-talets populära choker.

AnnonsFlög till Kina för deras första dejt

Barbara och Dylan träffades första gången för sex år sedan, när modellen smet förbi skådisen i kön till ett evenemang. När Dylan konfronterade henne svarade hon "Vem är du, en korvförsäljare?".

Efter det korta och skämtsamma mötet skrev han ett privat meddelande till Barbara på Instagram, men blev ghostad av modellen i sex månader. Så småningom föll hon för hans charm och tre månader senare flög hon till Kina där Dylan befann sig på en filminspelning. Det var där paret gick på sin första dejt.

Annons

Sedan dess har vi fått följa deras kärlek, från gulliga hyllningar på sociala medier till romantiska ögonblick på röda mattan.

I mars 2022 ryktades det om en förlovning när Barbara bar en diamantring på fingret. Något som bekräftades ett par månader senare i en intervju med Dylan, som gjordes av hans tvillingbror Cole Sprouse till V Magazine.

Nu berättar Dylan och Barbara att de planerar att åka tillbaka till hemmet i Kalifornien och njuta av sommaren innan de behöver förbereda inför ett något större bröllop som ska hållas i USA senare i år.

Foto: Instagram, Twitter, TT

Annons