Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Sofia Richie Grainge och Beyoncés signaturfärg – här är nya hårtrenden luxe blonde

14 jul, 2023 
AvAmie Chorr
Luxe blonde är årets quiet luxury färg
Quiet luxury-trenden, som är populär inom modevärlden har nu börjat göra sitt intåg i skönhetsbranschen. Möt den nya subtila beautytrenden luxe blonde.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Håll håret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In SprayBrand logo
Håll håret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray

Quiet luxury inom skönhet handlar om att skapa tidlös elegans utan att överdriva, en sofistikerad och subtil look som blivit mycket eftertraktad. Hårtrenden luxe blonde är ett bra exempel på det och du har förmodligen sett looken på flera personer i sommarsolen.

Annons

Detta är luxe blonde-trenden

Lockelsen i luxe blonde ligger i glansen och den högblanka ytan i färgen. Det innebär att fukt är grundprincipen för att behålla den glansiga ytan.Trenden handlar också om att uppnå en nyans som sällan förlitar sig på blekning, vilket innebär att effekten och hela hårförvandlingen inte blir för drastisk.

Slutresultatet av färgningen blir en nyans som är glansig och tidlöst elegant snarare än en övertydlig färgförändring. Nyckeln till att uppnå luxe blonde ligger i två delar: återhållsamhet och subtilitet. Be din frisör om fina, små och framför allt många babylights. För att behålla glans och hårhälsa vill du behöva använda så lite blekning som möjligt. Tänk snarare sömlöst än nyslingat.

Annons

Sofia Richie Grainge och Beyoncé i luxe blonde

Kändisar som synts i luxe blonde-looken är bland annat Sofia Richie Grainge. Hennes tidlösa uppsättning med mittbena på det lyxiga bröllopet i södra Frankrike förhöjdes av ljusa slingor framtill. Även Beyoncé har synts i luxe blonde-looken. Hon kör på en läcker multifärgad blond nyans.

Både Sofia Richie Grainges och Beyoncés honungsfärgade nyanser är bra exempel på att luxe blonde är en perfekt övergångs nyans när vi snart närmar oss en ny årstid. Hårtrenden kräver också lite underhåll, alltså färre besök hos frisören.

Annons
Annons

Foto: Instagram

Annons