Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Sensommarens härligaste frisyrer – stylade av Sainabou Chune

07 jul, 2023 
AvSainabou Chune
Sensommarens härligaste frisyrer – stylade av Sainabou Chune
Mjuka vågor, extra volym och ­hästsvans med en twist. Superstjärnan Seinabo Sey visar sensommarens härligaste frisyrer, stylade av hårgurun Sainabou Chune.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är årets hårtrender 2023Brand logo
Här är årets hårtrender 2023

Volym & lockar

Volym och lockar fixar du med tålamod och bra produkter

Ta fram önskad mängd hår upptill på huvudet och på sidorna längs med ansiktet. Resten av håret flätar du undan i fyra cornrows. Sätt fast en lockig, U-formad peruk. Blöt ner och krama fram dina egna lockar med en Denman-borste och stylinggel och gör likadant med löshåret. Torka håret med en diffuser. Separera lock för lock för att få önskad volym.

Annons

Enkel uppsättning

En enkel uppsättning är den perfekta frisyren som funkar för alla tillfällen

Gör en snedbena. Ta fram ett parti av håret som ska hänga ner som en lugg. Spraya lite hårspray på håret och borsta igenom.Samla ihop allt hår i nacken och snurra det uppåt till en enkel svinrygg, vik in topparna och nåla fast. Ta fram luggpartiet och locka det i önskad storlek. Separera sedan lockarna med lite Olaplex Bonding oil på fingertopparna.

Hästsvans med en twist

En hästsvans med en twist är lätt fixat

Samla allt hår till en tofs. Använd en wrapping mousse för att få en blank känsla och lite gelé om det behövs, för att få bort frissigheten. Dela upp tofsen i två delar och fördela wrapping lotion på båda delarna. Snurra de två delarna runt varandra i en twist. Voila!

Annons

Mjuka vågor

Satsa på mjuka vågor i håret i höst

Preppa håret med ett värmeskydd. Börja sedan med att föna ut håret med en Wide-tooth comb från Dyson. Gör stora vågor med en locktång och låt allt hår svalna. Gå in med lite hårspray för att frisyren ska hålla. Avsluta med att borsta ut allt hår med en Mason Pearson-borste för att få en luftig känsla.

Foto: Patricia Reyes

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons