Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kaia Gerber och Austin Butlers kyss på röda mattan i Cannes

27 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Austin Butler och Kaia Gerber
Austin Butler och Kaia Geber har nu inte bara börjat synas ihop på röda mattan – under filmfestivalen i Cannes bjöd det fina paret även på kyssar framför kamerorna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Röda mattan i Cannes genom tidernaBrand logo
Röda mattan i Cannes genom tiderna

Det var i slutet av 2021 som det började ryktas om att modellen Kaia Gerber och skådespelaren Austin Butler funnit varandra. Under Met-galan 2022 i början av maj, gjorde paret röda mattan-debut och dök då upp hand i hand.

Kaia Gerber och Austin Butlers kyssar under filmfestivalen i Cannes

Nu har turturduvorna gjort ännu ett storslaget och urgulligt framträdande i offentligheten. Inför visningen av filmen Elvis på filmfestivalen i Cannes syntes de två kyssas framför kamerorna. Kaia strålade i en röd långklänning och var på plats för att stötta Austin som spelar huvudrollen i Elvis-filmen.

Annons
Kaia Gerber och Austin Butler
Kaia Gerber och Austin Butler
Kaia Gerber och Austin Butler

Austin har själv inte velat prata om relationen till Kaia i tidigare intervjuer men nu när paret kyssts under filmfestivalen i Cannes får man nog ändå säga att paret inte riktigt är lika hemlighetsfulla med sin kärlek längre.

Annons
Kaia Gerber
Kaia Gerber

Austin Butler var tidigare tillsammans med Vanessa Hudgrens. De var ett par i nästan nio års tid, men gjorde slut i december 2019. Hösten 2021 dejtade han Lily Rose Depp , dotter till Johnny Depp och Vanessa Paradis dotter.

Annons

Austin spelar Elvis Presley i filmen om Elvis

Regissören Baz Luhrmann ligger bakom filmer som The Great Gatsby, Moulin Rouge, Romeo + Juliet och Australia. Nu är han dessutom aktuell med filmen Elvis som ska handla om Elvis Presley.

Austin Butler spelar The king och av den tidigare trailern att döma ser han ut att ta sig an rollen med bravur. Filmen om Elvis har premiär i slutet av juni.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons