Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Artisten Halsey gravid – visar upp babybulan

27 jan, 2021 
AvJessica Rådne
Artisten Halsey, 26, väntar sitt första barn med manusförfattaren och filmproducenten Aley Alvdin. Nu visar hon upp sin växande babybula.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

År 2014 fick den då 20-åriga aspirerande sångerskan Halsey tillgång till en musikstudio genom kontakter som hon knutit på en fest. Hon spelade in sin låt Ghost i studion och laddade sedan upp den på musiktjänsten Soundcloud. Det dröjde bara en timme innan hennes Twitterkonto fullkomligt överöstes med beröm för låten och morgonen därpå fick hon en rad erbjudanden om skivkontrakt.

Idag har hon hunnit släppa tre album och blivit ett namn att räkna med i popvärlden. På onsdagen avslöjade stjärnan dessutom att hon är gravid!

Kända vänner gratulerar

Halsey, vars fullständiga namn är Ashley Nicolette Frangipane, delade med sig av den glada nyheten genom att lägga upp ett bildspel på Instagram där hon poserar i baggy jeans och regnbågsfärgad virkad bikinitopp/bar överkropp. Caption: ”surprise!”

En rad kända vänner har komenterat bilden. Artisten Rye skriver ”Gratulerar mama!!!”, Perrie Edwards från Little Mix har kommenterat ”Oh. My. Goodness! Gratulerar”, och skådespelerskan January Jones skriver ”Vaaaaaaaaaad??? Gratulerar Mamma!! Du kommer älska det!!”.

Annons

Halseys fans har ochså skickat massvis med kärlek i kommentarsfältet.

Pappan till barnet

Bland kommentarerna finns även pappan till barnet, Halseys pojkvän Aley Alvdin. Han skriver ”Hjärtat är så fyllt av kärlek, jag älskar dig, sötnos” och skickar med två röda hjärtan. Halsey har svarat honom med orden ”Jag älskar dig!!!!! Och jag älskar denna mini-människa redan!”

Exakt när och hur Halsey träffade manusförfattaren och filmproducenten Aley Alvdin är oklart. Följarna tycks chockade över att hon ens har en pojkvän då Aley inte tidigare har presenterats för dem. Den som skrollar bak i Halseys Instagramflöde hittar inga direkta ledtrådar men enligt radiokanalen Capital FM fångades de två på bild i oktober 2020 när de var ute och köpte porslin. Kanske var det där och då som de började förbereda för sin framtid ihop?

Vi säger i vilket fall stort, stort grattis till den fina tillökningen!

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons