Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Angelina Jolie om att vara ensamstående mamma till sex barn

02 feb, 2021 
AvElin Jonsson
ANGELINA JOLIE OM ATT VARA ENSAMSTÅENDE.
I en ny intervju talar skådespelaren Angelina Jolie ut om sina tidigare föreställningar om familjelivet, och om livet idag – som ensamstående mamma till sex (!) barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 gånger par från tv blev par i verklighetenBrand logo
6 gånger par från tv blev par i verkligheten

Under mars månad pryder Angelina Jolie omslaget på Vogue, och i samband med det talar skådespelaren ut i en lång intervju om hur det är att vara ensamstående mamma till sina sex barn – Shiloh, Pax, Maddox, Zahara, Vivienne och Knox.

Angelina Jolie ser sig inte som en ”traditionell mamma”

Angelina Jolie säger sig ha varit solokvist sedan separationen från ex-maken tillika skådis-kollegan Brad Pitt i september 2016. Brad Pitt och Angelina Jolie var ett par i tolv år har alla sex barn tillsammans. I intervjun med Vogue slår Angelina Jolie fast att alla hennes barn har en stark karaktär, och att hon inte ser sig som en traditionell hemma-mamma. (Well, who knew...). Samtidigt berättar Angelina Jolie att hon som person har svårt att sitta still, och att barnen hjälpt henne fram i livet som mamma.

tänkte att familjelivet skulle vara ett djungel-äventyr

När skådespelaren förklarar hur en typsik dag i hennes familj ser ut svarar hon:

Annons

– Jag har aldrig varit speciellt bra på att sitta still. Jag ville ha många barn och bli en mamma, men jag föreställde mig typ ett Jane Goodall-äventyr, där man reste bort i djungeln någonstans. Jag föreställde mig inte familjelivet i en speciellt traditionell mening. Jag saknar förmågan att vara en traditionell hemma-mamma. Jag klarar av det eftersom barnen är ganska starka och de hjälper mig, men jag är verkligen inte alls bra på det, säger Angelina Jolie i Vogue och berättar att hennes barn har en väldigt stark karaktär, var och en. Och hon fortsätter med att hylla barnen:

– Ja, jag älskar dem! Vi är ett sådant team. Det låter kanske som en klyscha, men du älskar och du försöker. Och även när du bränner äggen, så spelar det ingen roll i slutändan.

Angelina Jolie menar alltså att hennes ungar inte bara tar sig själva fram och för. De stöttar även mamma i hennes försök att vara en god mor, och allt vad det innebär.

Foto: TT

LÄS MER:

10 introverta kändisar som kan lära oss en hel del om framgång

Angelina Jolie och Brad Pitts barn Shiloh hyllas världen över

Kändisarnas dyraste skilsmässor genom tiderna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons