Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Allt om Stranger Things-skådisarnas kärleksliv – och vilka som dejtat varandra

04 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Noah Schnapp och Millie Bobby Brown
Sedan seriens start har Stranger Things-skådisarna vuxit upp framför ögonen på oss – och börjat dejta. Här är allt du vill veta om skådisarnas kärleksliv idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattanBrand logo
VIDEO: Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan

Sedan premiären av Netflix-serien Stranger Things 2016 har vi slukats av storyn om monster i Hawkins – såväl som skådespelarna vi fått följa sedan dem var barn. Idag har Stranger Things-gänget vuxit upp och dessutom skaffat förhållanden – här är alla Stranger Things-skådespelarnas kärleksliv idag.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown med pojkvännen Jake
Millie Bobby Brown med pojkvännen Jake

I februari bekräftade Millie Bobby Brown att hon funnit kärleken i nyblivna pojkvännen Jake Bongiovi. Månaden därpå gjorde de även sitt första offentliga framträdande på BAFTA Film Awards röda matta. Pojkvännen Jake Bongiovi är son till artisten John Bon Jovi och beskriver sig själv som skådespelare på sin Instagram. Det nyblivna paret visar ofta upp sina fina bilder tillsammans på sociala medier – och vi älskar det.

Annons

Finn Wolfhard

Finn Wolfhard
Finn Wolfhard

Förra året avslöjade Finn Wolfhard att han är tillsammans med skådespelaren Elsie Richter. Enligt Finn ska avslöjandet inte kommit frivilligt utan blev istället påtvingat då ett fan pressat honom med att sprida information om hans hemliga flickvän. Finn och Elsie har varit tillsammans sedan 2021.

Annons

Natalia Dyer och Charlie Heaton

Det har nog inte undgått någon att dessa turturduvor fann varandra samtidigt som Nancy och Jonathan fann varandra i Stranger Things. Natalie Dyer och Charlie Heaton har varit ett par sedan 2017 och gjorde sin första röda mattan debut på The Fashion Awards i London. Men sedan paret blev ihop har de varit återhållsamma med att visa upp med sin relation.

Annons

– Vissa är jättebra på att vara öppna och dela med sig, andra är lite mer bekväma med att hålla saker för sig själva, sa Natalia nyligen i en intervju med Cosmopolitan.

Gaten Matarazzo

Gaten Matarazzo och flickvännen Lizzy
Gaten Matarazzo och flickvännen Lizzy

Gaten Matarazzo är sedan fyra år tillbaka tillsammans med skådespelaren Lizzy Yu. På årsdagen i mars postade Gaten ett inlägg på Instagram med en kärlekshyllning till flickvännen.

”Fyra år? Det är helt otroligt. Jag älskar dig. Tack för att du är min bästa vän.” skrev Gaten som idag bor med tillsammans med flickvännen – och har tre katter ihop!

Annons

Joe Keery

Joe Keery med Maika Monroe
Joe Keery med Maika Monroe

Joe Keery är sedan 2017 tillsammans med skådespelaren Maika Monroe. Enligt GQ träffades paret på en fest i Los Angeles. Även dem har valt att hålla sin relation privat, men syntes senast tillsammans på Vanity fairs efterfest i mars.

Maya Hawke

Maya Hawke

Maya Hawke har sedan början av året dejtat musikern Spencer Barnett. Det var efter de firat alla hjärtans dag i New York och sedan åkt till Paris senare samma månad som romansen blev ett faktum.

Annons
Maya Hawke och Spencer Barnett
Maya Hawke och Spencer Barnett

Noah Schnapp

Noah Schnapp

I begynnelsen av Stranger Things-eran gick det rykten om att Noah Schnapp och Millie Bobby Brown fattat tycke för varandra. Senare blev det tydligt att de bara blivit väldigt goda vänner. I februari postade Noah flera bilder från Millies födelsedagsfirande på Instagram som också inkluderade Millies nya pojkvän Jake. Noah Schnapp uppges för tillfället vara singel.

Annons

Caleb McLaughlin

Caleb McLaughin

I en intervju med Wired berättade Caleb 2021 att han är singel. Han berättade också att han inte heller kommer avslöja om han börjar träffar någon.

– Om jag dejtar någon eller är i ett förhållande, så kommer ni ändå inte få veta, berättade Caleb.

Källa: Eonline, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Se 7 serier för dig som redan sett klart Stranger ThingsBrand logo
SE OCKSÅ: Se 7 serier för dig som redan sett klart Stranger Things
Annons