Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt du behöver veta om The Kissing Booth 3

16 nov, 2020 
Allt du behöver veta om The Kissing Booth 3
Netflix-filmen The Kissing Booth har redan hunnit få en uppföljare och nummer tre är på intåg. Nu har Joey King avslöjat när The Kissing Booth 3 har premiär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gillar du The Kissing Booth? Då är det här din turdag. Den romantiska tonårsfilmen hade premiär på Netflix 2018 och uppföljaren släpptes i juli 2020. Bara dagar efter att streamingtjänsten bekräftade The Kissing Booth 2 visade det sig att det även blir en tredje film. Nu har skådespelaren Joey King, som spelar Elle Evans i de hypade filmerna, avslöjat när filmen har premiär.

Vad vet vi om Netflix-filmen The Kissing booth 3?

Så vad kan fansen förvänta sig av den tredje Kissing Booth-filmen? Enligt den amerikanska nyhetssajten Deadline kommer The Kissing Booth 3 följa Elle sommaren innan hon börjar plugga på universitetet. Film nummer två slutade, som bekant för många av oss, med cliffhangern kring vilket universitet Elle faktiskt ska välja, något som garanterat lär redas ut i nya filmen. Den tredje filmen började dessutom spelas in direkt efter att The Kissing Booth 2 blev klar, så förhoppningsvis behöver ingen oroa sig över försenade inspelningar och framflyttade premiärdatum.

Annons

När har The Kissing Booth 3 premiär?

Att The Kissing Booth 3 finns på kartan är alltså ingenting nytt, men att premiären inte är speciellt avlägsen är rykande färska nyheter. I samband med att Joey King kammade hem priset för Comedy Movie Star of 2020 på People's Choice Awards lovade nämligen skådespelaren att dela med sig av en efterlängtad överraskning i sitt tacktal.

– Jag sa till mig själv att om jag vann så skulle jag dela med mig av en väldigt rolig nyhet.

Joey King vann Comedy Movie Star of 2020 på People's Choice Awards
Joey King, känd som Elle Evans i The Kissing Booth-filmerna, kammade hem priset för Comedy Movie Star of 2020 på People's Choice Awards. Foto: TT.

I det här skedet började nog flera fans ana att det hade med premiären av The Kissing Booth 3 att göra och visst stämde det.

– The Kissing Booth tre släpps sommaren 2021. Jag är så himla taggad, fortsatte King.

Annons

HÄR ÄR SKÅDESPELARNA I NYA THE KISSING BOOTH

Räkna med en hel del välbekanta ansikten i The Kissing Booth 3. Det är redan bekräftat att Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Maisie Richardson-Sellers, Taylor Zakhar Perez, Meganne Young och Molly Ringwald alla kommer synas i den tredje filmen, som även den regisseras av Vince Marcello.

Se trailern till The Kissing Booth 3 här:

Jämfört med de drygt två åren av väntan mellan film ett och två kommer The Kissing Booth 3 att släppas bara ett år efter andra filmen. Om du mot förmodan ändå känner dig otålig finns det en teaser trailer som du kan spana in redan nu!

Källa: E! News.

4 serier du inte får missa på Netflix - i novemberBrand logo
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

LÄS MER:

Joey King om kampen som ung kvinna i Hollywood

Kändisexen som har jobbat tillsammans efter uppbrottet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons