Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Kändis-exen som har jobbat tillsammans efter uppbrottet

09 okt, 2020 
AvMalin Ny
Justin Timberlake och Cameron Diaz, Jennifer Lawrence och Nicholas Hoult. Listan på kändisar som har gjort slut men ändå tvingats arbeta tillsammans efter uppbrottet är lång.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANSBrand logo
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS

Att behöva träffa på sitt ex varje dag på jobbet är ingen drömtillvaro för de flesta av oss, men det är exakt vad en hel del kändisar har behövt göra. Kanske för att de varit bundna av ett kontrakt eller för att de helt enkelt har kommit bra överens trots separationen.

Här är kändisarna som har jobbat tillsammans efter uppbrottet!

JACOB ELORDI OCH JOEY KING

Joey och Jacob träffades under inspelningarna av The Kissing Booth 2017 och började dejta strax efter det. Vid slutet av 2018 hade dock paret hunnit göra slut, precis innan Netflix annonserade att det skulle bli en uppföljare, och filmade tillsammans under 2019. I dag dejtar Jacob skådespelerskan Zendaya, och Joey är tillsammans med Steven Piet.

Annons

JENNIFER LAWRENCE OCH NICHOLAS HOULT

Jennifer och Nicholas dejtade under mellan 2010 och 2014, och hann då spela in både X-Men: First Class och X-Men: Days of Future Past. Efter det var de dock tvungna att spela in ytterligare två filmer i X-Men-serien - X:Men: Apocalypse and Dark Phoenix. I dag är Jennifer gift med Cooke Maroney och Nicholas är tillsammans med Bryana Holly.

AMANDA SEYFRIED OCH DOMINIC COOPER

Amanda och Dominic träffades under inspelningarna av Mamma Mia och dejtade i tre år, mellan 2008 och 2011. Sex år senare möttes de igen när de spelade in uppföljaren tillsammans, Mamma Mia: Here We Go Again. Amanda är gift med Thomas Sadoski och Dominic är tillsammans med Gemma Chan.

Annons

KALEY CUOCO OCH JOHNNY GALECKI

Kaley och Johnny träffades när de spelade mot varandra i The Big Bang Theory år 2007 och dejtade i största hemlighet fram till år 2009. Duon fortsatte att vara kollegor i tio år till. Kaley är nu gift med Karl Cook och Johnny är gift med Alaina Meyer.

CAMERON DIAZ OCH JUSTIN TIMBERLAKE

Cameron och Justin blev tillsammans år 2003 efter att ha klickat på Nickelodeon Kids' Choice Awards. Paret bröt senare upp år 2007 men träffades ett par år senare, 2011, när de spelade mot varandra i filmen Bad Teacher. Cameron är numera gift med Benji Madden och Justin är gift med Jessica Biel.

Annons

CHAD MICHAEL MURRY OCH SOPHIA BUSH

Sophia och Chad möttes under inspelningarna av One Tree Hill och var gifta i fem månader innan de skilde sig år 2006. Trots det fortsatte de att filma tillsammans ända fram till 2009, då Chad avslutade sin medverkan i serien. Sophia är för närvarande singel, Chad är gift med Sarah Roemer.

NAOMI WATTS OCH LIEV SCHREIBER

Naomi och Levi träffades på Met-galan år 2005 och var ett par ända fram till 2016. De spelade in filmen Chuck precis innan de gick ut med att de skulle separera och var tvungna att göra PR för filmen efteråt. Naomi dejtar för närvarande Billy Crudup medan Liev är singel.

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisarna som förlovat sig 2020

Kändisarna som gift sig i Las Vegas

Kändisarna som blivit ihop med sina ex

Annons