Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alice Stenlöf berättar om uppbrottet från Jireel – det har hänt

23 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Alice Stenlöf berättar om uppbrottet från Jireel
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira har gjort slut, det bekräftade artisten förra veckan. I en ny vlogg berättar Alice nu om uppbrottet från sitt håll.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Alice Stenlöf och Jireel har gjort slutBrand logo
Alice Stenlöf och Jireel har gjort slut

Förra veckan bekräftade Jireel Lavia Pereira att han och Alice Stenlöf gjort slut.

”Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt”, förklarade Jireel i en Instagram story.

Alice Stenlöf om uppbrottet från Jireel

Ett par dagar senare publicerade Alice Stenlöf en Tiktok där hon dansar glatt med texten:

”When he dumps you”, fortsatt av: ”But you realize hot girl summer is only 10 mondays away”.

Men i en ny vlogg berättar hon mer om uppbrottet från Jireel.

– Som många av er vet så har jag och Jireel gjort slut. Och det har så klart varit jättejobbigt för mig och jag har behövt tid på mig innan jag vetat hur och när och på vilket sätt jag ska berätta det för er. Ni är många som frågat och velat att jag ska prata om det. Men ja, vi är inte längre tillsammans. Med det sagt, jag har bara kärlek för den killen och är så tacksam för det fina vi har haft, säger Alice Stenlöf och fortsätter:

Annons

– Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vilket vi vet, tänkte jag säga. Men jag har ju suttit här innan och pratat med er om sånt här. Vi lever och vi lär.

Alice Stenlöf om sin plan som singel

Under våren 2020 gjorde Alice Stenlöf slut med Philip Wong, hennes pojkvän sedan flera år tillbaka. Och ett par månader senare föll hon för Jireel. Men som singel den här gången är planen inte att gå och bli kär i någon ny, i alla fall inte på ett tag.

– Nu är jag tillbaka, singel igen. Jag tänker att jag inte ska gå och bli kär i någon den här gången. Jag tänker att jag ska hålla mig till min plan och hålla mig singel. Jobba på min kärlek till mig själv, säger Alice och fortsätter:

– Nu vet ni, och som ni förstår har det så klart varit en av anledningarna till varför jag haft det jobbigt det senaste. Vilket jag varit öppen med. Ibland blir inte livet som man tänkt sig, och inte som man vill. Men det blir bra ändå.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens markering mot varandra på Instagram

Alice Stenlöf berättar orsaken till sin frånvaro på Youtube

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons