Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har avföljt varandra på Instagram

16 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens öppna markering mot varandra på Instagram
Nog är skaran som är nyfikna över Bianca Ingrossos kärleksliv stor, och efter att hon inte synts ihop med Phillipe Cohen på ett bra tag så undrar flera hur det egentligen ligger till mellan dem. Och frågorna blir inte färre efter att Bianca och Phillipe nu avföljt varandra på Instagram.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här

Vi kan följa Bianca Ingrosso i princip i alla steg hon tar, vilket vi gärna gör! Vi ser henne i realityserien Wahlgrens värld på Discovery+ och Kanal 5, som nu rullar sin nionde säsong – och en tionde säsong är under inspelning. Vi får även följa hennes dagar via Youtube och Instagram, där hon samlat på sig en otrolig skara följare.

Ja, det är ingen nyhet att Bianca är en av de influencers som har starkast inflytande på sina följare idag. Och som att det inte vore nog med att vi kan följa henne på Youtube, Instagram och i Wahlgrens värld, så ser vi henne även just nu i Talang-juryn på TV4.

Bianca och Phillipes relation

Och som en av landets mest populära personer så undrar så klart mer eller mindre alla över Bianca Ingrossos kärleksliv. Hon har varit tillsammans med Phillipe Cohen i flera år, men relationen har haft sina upp- och nedgångar. Paret har gjort slut och blivit ihop mer än en gång under sina år tillsammans.

Annons

Under 2020 flyttade Phillipe Cohen in i Bianca Ingrossos lägenhet på Östermalm. Men han flyttade inte långt, hans egna lägenhet låg ett stenkast bort. I säsongsstarten av Wahlgrens värld i slutet av januari i år fick tittarna en inblick i hur det var för Bianca och Phillipe att bo ihop, och nog fanns det en del irritationer från bådas håll – men ja, det hör väl sambolivet till.

Har inte synts ihop på månader

Men de senaste månaderna har Bianca och Phillipe inte synts ihop. Phillipe har inte synts till hemma hos Bianca, och hon pratar ofta om hur ensam hon känner sig. Phillipe har även sålt sin egen lägenhet, som låg precis bredvid Biancas.

Hur det nu ligger till med Bianca och Phillipe undrar många, och trots att de båda mött en hel del kommentarer kring ämnet på sina sociala medier så har ingen av dem besvarat det. Däremot har både Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen nu avföljt varandra på Instagram.

Annons

Foto: TT

LÄS MER:

Annons