Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alfie i Emily in Paris blir en av seriens återkommande karaktärer

13 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Alfie Emily in Paris
Det sista avsnittet av Emily in Paris säsong 2 lämnade oss alla med många frågetecken. Men nu kommer äntligen uppgifter som avslöjar något glädjande inför den tredje säsongen – Alfie återvänder och han benämns nu dessutom som en av seriens återkommande karaktärer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
6 saker du vill veta om Lily Collins

Bonjour alla Emily in Paris-fans! Här kommer glädjande nyheter för oss som suktar efter den tredje säsongen. Det står ju nämligen klart att det blir både en tredje och en fjärde säsong av Netflix-succén.

I säsongsavslutningen av den andra säsongen ställdes Emily inför flera tuffa beslut. Ska hon stanna i Paris och tacka ja till erbjudandet hon fått inom Sylvies nya företag – eller ska hon återvända hem till USA. Även Emilys kärleksliv lämnade oss med många frågetecken.

Alfie och Emily
Foto: Netflix

Alfie kommer tillbaka i säsong 3

I nuläget finns inget datum för när den nya säsongen släpps men något nytt kan vi iallafall avslöja! Alfie må vara klar med sitt projekt i Paris och tvingas tillbaka till London men detta innebär inte slutet för hans medverkan i serien. Nu står det klart att Lucien Laviscount, som spelar Alfie, skrivit på ett kontrakt för den tredje säsongen – som dessutom innebär att han framöver blir en av seriens återkommande karaktärer. Det låter alltså som att vi bara har fått se början av Alfies liv.

Annons

Lily Collins hyllning till Lucien Laviscount

Serieskaparen Darren Star avslöjade nyheten tidigare i veckan, under evenemanget Paleyfest, där flera av skådespelarna fanns på plats och pratade om serien. Lily Collins, som spelar Emily, berättade under evenemanget att hon redan från start ansett Lucien perfekt för rollen som Alfie.

– Du vet, han provspelade inte ens. Han skickade in ett videoklipp och Darren visade det för mig. Direkt visste jag att det där är Alfie. Utan att ens prata med varandra så såg vi det. Sen hoppade vi in i ett möte på Zoom och pratade i 45 minuter. Du lät så lugn och trygg så det är helt galet att du nu säger att du var supernervös, sa Lily Collins som spelar Emily och fortsatte:

– Även första inspelningsdagen tänkte jag att han är liksom den nya killen och är ändå så cool? Hur går det till? Och varenda person i teamet, från hår och make up till kameramän sa just att den nya killen är så cool och trevlig. Du passade verkligen perfekt in, som att du hade varit med förut.

För People berättade även Lucien själv att han trivs väldigt bra i sin roll som Alife – och att kollegan Lily gör inspelningsdagarna ännu bättre.

– Och jag får arbeta med Lily Collins, så allting är toppen, ska Lucien då ha sagt och lagt till att Lily fått honom att känna sig hemma under inspelningen ända sedan han var ny.

Källa: People Foto: Netflix

Här är favoritparen vi minns från CoachellaBrand logo
Här är favoritparen vi minns från Coachella

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons