Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Emily in Paris får en tredje och fjärde säsong – här är allt vi vet

11 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Emily in Paris säsong 3 och 4
Bonjour alla Emily in Paris-tittare! Ni behöver inte sakna Emily allt för länge, för nu bekräftar Netflix att det kommer mer av serien. Och det blir inte bara en tredje säsong – det kommer även en fjärde!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

Bingeade du också säsong två av Emily in Paris lagom till julledigheten? Vi streckkollade de tio avsnitten med glädje, och det är aldrig lika glatt när serien väl är slut. Den som vet hur avsnitt tio av säsong två slutar vet att vi lämnades med diverse frågetecken och känslor, så skönt var väl det att Netflix inte dröjde allt för länge med att meddela att det kommer MER av serien.

Netflix bekräftar två nya säsonger av Emily in Paris

Ja, nu har streamingtjänsten bekräftat att det kommer minst två (!!!) säsonger till. Det planeras nu för både en tredje och en fjärde säsong av Emily in Paris.

Enligt Netflix var Emily in Paris den mest sedda serien på streamingtjänsten i 94 länder, och det streamades totalt 107,6 miljoner timmar av den andra säsongen under de första fem tillgängliga dagarna. Vi var med andra ord inte ensamma i vårt Emily in Paris-marathon.

Annons

Någon som jublar över beskedet om två nya säsonger är ingen mindre än huvudpersonen själv, Lily Collins.

Emily in Paris kommer tillbaka med en tredje säsong… OCH håll i er, en säsong fyra!!! Jag vet inte om Emily hade älskat eller hatat den här outfiten med hon hade skrikit oavsett”, skriver Lily Collins i ett inlägg på Instagram, och på bilderna är hon klädd i en t-shirt med Emily in Paris-tryck på.

Då har tredje och fjärde säsongen av Emily in Paris premiär

Vad vi kommer att få se i säsong tre eller fyra har vi just nu ingen aning om, mer än att vi hoppas och tror att våra frågetecken rätas ut i den nästkommande säsongen.

När de kommande säsongerna kommer att ha premiär på Netflix vet vi inte heller, men med tanke på att både den första och den andra säsongen av Emily in Paris landade på Netflix i slutet av 2020 respektive 2021 så kan vi ana att den tredje säsongen landar på streamingtjänsten i slutet av 2022.

Foto: Netflix

Se också: Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Se också: Därför pratar alla om Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons