Emily in Paris får en tredje och fjärde säsong – här är allt vi vet

Emily in Paris säsong 3 och 4

Bonjour alla Emily in Paris-tittare! Ni behöver inte sakna Emily allt för länge, för nu bekräftar Netflix att det kommer mer av serien. Och det blir inte bara en tredje säsong – det kommer även en fjärde!
11 januari, 2022
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Bingeade du också säsong två av Emily in Paris lagom till julledigheten? Vi streckkollade de tio avsnitten med glädje, och det är aldrig lika glatt när serien väl är slut. Den som vet hur avsnitt tio av säsong två slutar vet att vi lämnades med diverse frågetecken och känslor, så skönt var väl det att Netflix inte dröjde allt för länge med att meddela att det kommer MER av serien.

Netflix bekräftar två nya säsonger av Emily in Paris

Ja, nu har streamingtjänsten bekräftat att det kommer minst två (!!!) säsonger till. Det planeras nu för både en tredje och en fjärde säsong av Emily in Paris.

Enligt Netflix var Emily in Paris den mest sedda serien på streamingtjänsten i 94 länder, och det streamades totalt 107,6 miljoner timmar av den andra säsongen under de första fem tillgängliga dagarna. Vi var med andra ord inte ensamma i vårt Emily in Paris-marathon.

Någon som jublar över beskedet om två nya säsonger är ingen mindre än huvudpersonen själv, Lily Collins.

Emily in Paris kommer tillbaka med en tredje säsong… OCH håll i er, en säsong fyra!!! Jag vet inte om Emily hade älskat eller hatat den här outfiten med hon hade skrikit oavsett”, skriver Lily Collins i ett inlägg på Instagram, och på bilderna är hon klädd i en t-shirt med Emily in Paris-tryck på.

Då har tredje och fjärde säsongen av Emily in Paris premiär

Vad vi kommer att få se i säsong tre eller fyra har vi just nu ingen aning om, mer än att vi hoppas och tror att våra frågetecken rätas ut i den nästkommande säsongen.

När de kommande säsongerna kommer att ha premiär på Netflix vet vi inte heller, men med tanke på att både den första och den andra säsongen av Emily in Paris landade på Netflix i slutet av 2020 respektive 2021 så kan vi ana att den tredje säsongen landar på streamingtjänsten i slutet av 2022.

Foto: Netflix

Se också: Därför pratar alla om Emily in Paris
1:08

Efter reklamen: Se också: Därför pratar alla om Emily in Paris

(1:08)

Slå på ljud