Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Alba August och Björn Gustafsson om att jobba ihop efter uppbrottet

12 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Björn gustafsson och Alba August om relationen.
Nu berättar både Alba August och Björn Gustafsson om sitt uppbrott i SVT:S Carina Bergfeldt, och paret verkar vara lite oense med var deras tidigare relation lärt dem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Alla utom vi med Alba August och Björn GustafssonBrand logo
Alla utom vi med Alba August och Björn Gustafsson

För några veckor sedan gjorde Alba August och Björn Gustafsson slut. Men innan uppbrottet hade de lovat att gästa Carina Bergfeldts nya SVT-program för att promota serien Alla utom vi som har premiär på Discovery+ idag. Och i programmet berättar Alba August att hon fick lite dåligt samvete nu när de gjort slut, eftersom att SVT bjöd in de båda skådisarna just för att de var ett par.

– Vi måste ju göra PR, så är det ju. Så då åker vi ju hit och gör det och det känns ändå väldigt okomplicerat, berättar Björn Gustafsson och skrattar.

– Ja, och så är vi varandras sparringpartners. Vi pratar ju varje dag, låter Alba August tittarna veta samtidigt som hon frågar sig om ”det låter lökigt”. Och Björn Gustavsson fyller retsamt in:

– Haha, ja...

ALBA AUGUST OCH BJÖRN GUSTAFSSON var ett par under inspelningarna av Alla utom vi

I Erika ”Jerka” Johanssons nya dramakomedi Alla utom vi ser vi Björn Gustafsson och Alba August i huvudrollerna som spelar paret Himla och Ola, som kämpar med att få barn. Under inspelningen var Björn och Alba ett par även i det verkliga livet.

Annons

Alba August och Björn Gustafsson jobbade ihop första gången under filminspelningen av Unga Astrid, som kom ut 2018, och blev då förälskade i varandra och därefter ett par, vilket Björn Gustafsson bekräftade under Guldbaggegalan året efter. Men i början av 2021 bekräftade både Alba och Björn att deras relation fått ett slut.

Björn Gustafsson och Alba August om relationen

Ett uppbrott är sällan enkelt, och lämnar ofta spår i en människa, men Björn Gustafsson hävdar bestämt att han inte tagit några lärdomar av relationen.

– Jag tror inte jag har lärt mig någonting. Jag har inga tips eller någonting att komma med, säger Björn Gustafsson samtidigt som Alba August instämmer delvis:

– Det är jävligt svårt att sätta ord på, att säga vad man har lärt sig. Men man lär sig ju skitmycket av alla relationer.

Alba August slår dock fast att hon blivit bättre på att ta kritik.

– Och jag har växt så mycket med Björn... liksom ja så, säger Alba August varpå Björn Gustafsson ger ett fnittrigt svar:

– Fyra centimeter, jag var ganska ung.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Stödet till Alba August – efter uppbrottet från Björn Gustafsson

Björn Gustafsson efter inspelningen med Alba August: ”Vi är inte ett par”

Alba August om att jobba ihop med pojkvännen Björn Gustafsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons