Alba August hyllas efter släppet av nya singeln Lights

Alba August är singel och släpper singeln Lights!

I veckan släppte Alba August sin nya singel Lights, i samma veva släppte Björn Gustafsson bomben om att de båda gått skilda vägar. Nu hyllar kändismamma Pernilla August med flera Albas insatts som artist.
25 januari, 2021
Alba August – 5 Förvånande fakta om kändisen
Slå på ljud

Det var bara ett par dagar sedan som nyheten om att kändisparet Alba August och Björn Gustafsson gått skilda vägar nådde pressen.

– Vi är inte ett par i dag, förklarade Björn Gustafsson i Expressen samtidigt som han promotade nya serien Alla utom vi på Discovery+.

I mitten av februari har Erika ”Jerka” Johanssons dramakomedi Alla utom vi premiär på Discovery+. I huvudrollerna ser vi Björn Gustafsson och Alba August som spelar paret Himla och Ola. Under inspelningen var också skådespelarna ett par – men nu tycks de då ha gått skilda vägar.

Björn Gustafsson uppmanar alla att lyssna på Albas nya låt

Stämningen mellan exen verkar trots allt vara bra, eller till och med helt finemang. Alba August släppte precis en ny singel, Lights. Då delade Björn Gustafsson en Instagram story och tipsade sina följare om låten.

”Alba August släpper en riktig brakskit idag! In å lyssna”, skriver han. Och Björn Gustafsson är då inte den enda som hyllar, stöttar och imponeras av skådespelarens relativt nyfunna talang.

Det var i somras som Alba August började nosa lite på det här med musik när hon släppte sin debut-singel We're Not Gonna Make It. En låt som även fanns med i tredje säsongen av Netflix-serien The Rain som Alba August medverkar i.

Pernilla Augusts fina ord till dottern Alba

När Alba August publicerar ett filmklipp på sociala medier, innehållandes den nya dängan Lights fullkomligt forsar kommentarerna in. Och stödet kommer inte bara från mamma Pernilla August, utan även från många andra kända ansikten och skådis-kollegor! Happy Jankell fullkomligt skriker i versaler ”SÅÅÅÅÅ BRAAA!”, Alida Morberg applåderar i emojis, Josephine Bornebusch stöttar med knytnävar och hjärtan. Och Peter Settman kliver in med en tumme upp.

”Åååå älskling Alba så fint”, skriver stolta mamma Pernilla August under sin yngsta dotters filmklipp.

Foto: TT

LÄS MER:

Björn Gustafsson efter inspelningen med Alba August: ”Vi är inte ett par”

Björn Gustafsson och Alba August jobbar ihop – så påverkar det privata relationen

Nya serierna du inte vill missa 2021