Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

8 kändisar i Hollywood som älskar singellivet

11 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha från Sex and the City har drinkar i handen och skrattar
Att vara singel har sina fördelar, bland annat visar studier att man är lyckligare än folk i parrelationer. Några som har förstått grejen är våra stjärnor i Hollywood. Här är 8 lyckliga kändissinglar – som alla är över 30.
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Den 11 november firar hela världen alla singlarnas dag. Festligheterna började i Kina för många år sedan där man skulle fira det faktum att man var singel, men har nu snabbt spridit sig.

Och visst finns det mycket att fira med att man är singel. Undersökningar visar att singlar har ett starkare socialt nätverk, är mer hälsosamma och är lyckligare än folk i parrelationer.

Kändisarna i Hollywood som älskar singellivet

Några som har förstått fördelarna med att vara singel är flera av Hollywoods stora stjärnor. Här är 8 kvinnor över 30 som alla älskar singellivet:

Emma Watson, 30

emma watson

Emma Watson berättade för Vogue förra året att hon först inte trodde att man kunde vara lycklig som singel.

Annons

– Det tog mig ett tag, men nu är jag väldigt glad över att vara singel. Jag kallar det att vara i relation med mig själv.

Jennifer Aniston, 51

jennifer aniston

Skådespelerskan skrev en väldigt personlig krönika som publicerades i Huffington Post för några år sedan. Där berättade hon att det till skillnad mot vad många tror så går det att vara lycklig även om du är ensam.

”Vi kan känna oss kompletta med eller utan partner, med eller utan barn”.

Drew Barrymore, 45

drew barrymore

I sin memoar Wildflower skrev Drew Barrymore om hur vi alla borde uppskatta vår singeltid mer:

Annons

”Det är ironiskt hur vi rusar igenom en singelperiod som att det är någon sjukdom vi måste bli av med.”

”Sanningen är att du troligtvis en dag kommer att träffa någon och då är det borta. Och när det är borta så är det verkligen borta. Varför berättar ingen för oss hur viktigt det är att njuta av att vara singel och att vara ensam?”

Rihanna, 32

rihanna

Vi har alla sett det ikoniska klippet när Rihanna under en intervju får frågan om vad hon söker hos en man.

– Först och främst – jag söker inte efter en man, svarade sångerskan.

Annons

I en annan intervju med New York Magazine utvecklade hon sitt resonemang:

– Killar behöver uppmärksamhet. De behöver den där näringen, det lilla strykningen medhårs av egot som slår dem då och då. Jag ger det till min familj, jag ger det till mitt arbete – men jag kommer inte ge det till en man just nu, sa Rihanna.

Halle Berry, 54

halle berry

Enligt Glamour Magazine ska Halle Berry ha sagt följande om att vara singel:

– En man för mig är som körsbäret på pajen (på svenska lyder talesättet istället ”grädden på moset” reds. anm.). Men jag är pajen och min paj är god bara som den är, även om jag inte har något körsbär.

Annons

Charlize Theron, 45

charlize theron

Charlize Theron har aldrig velat vara i en relation och aldrig drömt om att gifta sig. Hennes två döttrar är adopterade, och skådespelerskan trivs utmärkt med att uppfostra dem alldeles själv.

Diane Keaton, 74

diane keaton

Diane Keaton har inte heller hon varit gift och har aldrig strävat efter det heller. Precis som Charlize Theron valde även hon att adoptera två barn själv, något av det bästa hon säger sig ha gjort.

– När jag var ung trodde jag på något löjligt vis att man skulle hitta någon att leva med tills du dog. Jag tror inte det längre för jag har aldrig varit gift och det har inte gjort mitt liv sämre, sa hon till The Independent i en intervju 2014.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons