Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

De bästa modeköpen under Singles Day 2023 – 11 handplockade tips

10 nov, 2023 
AvCecilia Persson
AvJosefine Kanth
Singles day 2023 – bästa readynden på singles day och singles week
Den 11 november är det Singles Day då de flesta webbshopparna är fyllda med fina erbjudanden (och många tjuvstartar redan den 10:e!). Med andra ord är det ett perfekt tillfälle att komplettera basgarderoben med sådant du behöver – här har vi samlat de bästa fynden på rea just nu.
Annons

Den största shoppingdagen Black Friday är några veckor bort, men redan nu inträffar även en annan dag då många butiker har förmånliga erbjudanden: Singles Day. Även många svenska märken, kedjor och onlinebutiker har anammat fenomenet och har rea på Singles Day och numera även Singles Week, med många nedsatta priser under parollen Singles Day sales på allt från mode till skönhet och inredning.

Vad är Singles Day?

Från början är Singles Day en kinesisk företeelse och var ett sätt att uppmärksamma alla singlar, som en motreaktion till Alla hjärtans dag som inträffar några månader senare. Du kan läsa mer om Singles Day här.

När är Singles Day?

Singles Day inträffar alltid den 11 november, alltså 11/11, där ettorna är tänkta att symbolisera singlar. Redan dagarna innan börjar dock många webbshoppar med sin rea under vad som kallas Singles Week.

kappa rea singles day
Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Vilka butiker har Singles day?

Några av de butiker som har rabatter online just under Singles Day och Singles Week är:

Annons

Klicka på länkarna för att läsa mer och vilka villkor som gäller för reorna.

Hur fyndar man på rea och Singles Day?

Röda priser kan få många att gå bananas och shoppa utan eftertanke, vilket riskerar att leda till en garderob full med sådant som man kanske inte hade köpt till fullpris. Det finns många bra knep för att minska eller till och med eliminera felköp i garderoben:

1. Inventera

Redan innan du förälskar dig i ett plagg eller en accessoar på rean: kolla igenom din garderob och se vad du saknar, respektive har för mycket av. Då kan du sannolikt upptäcka om du till exempel har lätt för att klicka hem toppar och blusar, men saknar nederdelar. Om så är fallet för dig kan det med andra ord vara läge att hålla extra utkik efter byxor och kjolar som passar din stil – inte ännu en topp.

2. Tänk pris per användning

En kashmirtröja eller ett par märkesjeans har ofta en högre prislapp än många andra plagg, men så håller de också både formen och stilen längre. Det är alltså inte bara priset du ska stirra dig blind på för att göra ett bra fynd på rea, utan också hur mycket du kommer att använda det du köper.

Annons

3. Satsa på tidlösa plagg

Singles Day och annan rea är ett bra tillfälle att kunna klicka hem sådant som annars kostar lite mer – och framförallt sådant som du vill investera i för att kunna bära under många säsongen framöver. Med andra ord är en tidlös kappa, vinterboots eller jeans i en klassisk design sådant som du kommer att kunna ha länge.

Bästa fynden inom mode på Singles Day

Här har vi samlat tidlösa plagg och accessoarer som du redan nu kan fynda på Singles Day och som kommer att leva i din garderob under lång tid framöver.

Jacka i fuskpäls, Arket

Vinterkylan kommer krypande och även så jackan i fuskpäls! Denna från Arket (som även finns i beige) är en stor favorit denna säsong och funkar i flera år framöver. Varför? Den håller dig varm och passar till allt – varje dag!

Svart jacka i fuskpäls från Arket rea singlesday.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Raka jeans, Weekday

Blå jeans i klassisk rak modell (som dessutom är väldigt sköna) är valet som ALDRIG går ur stil. Bär dessa med hög midja och ljus tvätt till en randig skjorta eller läderkavaj och sneakers för en stilsäker helglook. Ps. Dessa jeans finns i 13 olika tvättar.

Annons
Bla jeans från weekday rea singles day
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Ankelboots, Atp Atelier

Dessa stilsäkra ankelboots med fyrkantig tå och 6 cm klack är ett tidlöst val som passar dig som söker ett par dressade skor att bära dag in och dag ut. Dessa kommer från Atp Atelier och har skön resår på sidorna!

Svarta ankelboots med fyrkantig tå från Atp Atelier rea singles day.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Stickad klänning, Stylein

Höstgarderobens räddare i nöden? Utan tvekan den stickad långklänningen som gör sig utmärkt till höga stövlar eller rejäla boots alla dagar i veckan. Denna ribbstickade variant från Stylein i en varm brunbränd nyans är en stark favorit att spana in.

Annons
Brun stickad klänning från Stylein.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ullkappa, Ellos Collection

En ullkappa både värmer fint under vintern och har en finish som både är snygg och håller stilen länge. Den här kappan från är gjord i en skön ullmix och har en stilsäker ljusbeige nyans som är ett perfekt alternativ till vinterns alla svarta plagg.

ullkappa Ellos rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Stickat beige set, MQ

Ett stickat set i beige är ett val som funkar i alla lägen då det passar lika bra till kontoret som till helgens festligheter och går att både klä upp och ner. Den här ribbstickade setet från MQ visar en figurnära midikjol och tillhörande tröja med lätt vida ärmar och polokrage.

Annons
Beige stickad troja och kjol rea singles day.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läderväska, Little Liffner

Denna väska i mindre modell från Little Liffner är att räkna med i alla väder, år efter år! Den lagom stora storleken gör den perfekt för alla vardagsbestyr men även chic att bära till fest.

Svart läderväska från Little Liffner rea singles day.
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Vadderad kappa, Ellos

Reatillfällen som Singles Day och Black Friday är perfekta för att kunna knipa de lite större inköpen inför vintern till ett bättre pris. Den här vadderade kappan i mörkbrunt från Ellos har fleecefodrade fickor och tryckknappar nedtill i sidorna. Ps, kappan finns i fyra olika färger!

Annons
Brun vadderad jacka från Ellos rea singles day.
Klicka på bilden för att komma direkt till jacka..

Vinterskor, Inuikii

Har du gått och trånat efter ett par vinterskor från Inuikii? Då kan det vara läge att slå till nu. De här skorna i en snygg brun färg har en sula med halkskydd och har en vattenavvisande ovandel. De finns även i ljusbeige och svart.

bruna skor från Inuikii rea Single day.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Svart satinkjol, Na-kd

En svart midikjol är plagget som kan rädda många klädkriser. Oavsett om du parar ihop den med en mysig stickad tröja till vardags eller med en skräddad kavaj och klackar till fest så blir din look 100%. Som till exempel denna satinkjol i återvunnet material som har en dragkedjestängning på sidan.

Annons
Svart satinkjol från Na-kd rea singles day.

Curlingkängor, Shepherd

Ett par rejäla och snygga vinterskor som håller länge är perfekt att köpa på Singles Day, då de ofta kostar en hel del. De här curlingbootsen har en tjock sula som isolerar mot kyla samt och värmande mjukt fårskinn på insidan, vilket gör att de passar som vinterskor.

curlingkängor Sheperd rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
5 tips – så shoppar du smart på reanBrand logo
5 tips – så shoppar du smart på rean

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons