5 saker som gör att Lizzo är bäst på Tiktok

Lizzo på Tiktok ELLE

Foto: TT
Hon betygsätter sin familjs grattishälsningar, har svar på tal till alla twerkhatare och hånar dessutom (löjliga) mattrender. Lizzo är queen på Tiktok. Här är 5 anledningar till varför.
23 april, 2021
4 beautyhacks på TikTok du måste prova
1:57

Efter reklamen: 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

(1:57)

Slå på ljud
Kan du få lockigt hår utan att behöva använda locktång? Eller kan man förnya sina uttorkade läppglans? Här är beautyhacksen från TikTok du kommer att älska.

Allt fler av världens största artister och skådespelare dyker upp på Tiktok. En av de är Lizzo. I min bok är hon en av de kändisar som levererar absolut bäst innehåll i appen. Att hon i skrivande stund har över 14 miljoner följare anser jag styrker den teorin.

Låt oss dyka ner i ett potpurri av drottningen själv. Mer Lizzo åt folket!

Här är 5 anledningar till att Lizzo är bäst på Tiktok:

Lizzo har alltid svar på tal

@lizzo

Reply to @jiwonslollipop KISSES 🥰

♬ original sound - lizzo

Även om sociala medier kan vara en kul plats att att umgås med andra på finns det tyvärr en hel del hatare. Jag skulle dock klassa Lizzo som en expert på att hantera de som klagar på hennes innehåll. Som när folk tycker att hon ska sluta twerka och hon ger dem svar på tal i form av en kombinerad historielektion och twerkmarathon samtidigt som hon påpekar att "mmm jag är miljonär”. Mic drop.

Lizzo gör trenderna på Tiktok till sina egna

@lizzo

im shy 👉🏾👈🏾

♬ Touch It - Busta Rhymes

Tiktok går till stor del ut på att haka på trender och challenges till specifika låtar. Lizzo är som vanligt queen på att göra trenderna sina egna. Som när hon skämtar om att hon är blyg och sen... ni gissade rätt: twerkar igen.

Lizzo erkänner att hon dm:ade Chris Evans på fyllan

@lizzo

Don’t drink and DM, kids.... for legal porpoises this is a joke

♬ original sound - HI I’M TATI 💕

Vi har förmodligen alla varit där. Alltså inte i Chris Evans dm:s. Men vi har nog alla skickat ett par chattmeddelanden i våra liv som vi dagen efter känner inte var våra proudest moments. Lizzo hade lika gärna kunnat dölja sitt (dock väldigt oskyldiga) fyllemeddelande, men hon bjuder på det!

Lizzo driver med de sjuka mattrenderna på Tiktok

@lizzo

Reply to @too.much.free.time THIS WAS THE CRAZIEST YET! What do I try next? 🤪

♬ original sound - lizzo

Absolut, det finns jättegoda mattips på Tiktok. Men då och då dyker det upp helt sjuka trender. Som ”Natures cereal” till exempel. Alltså is och bär i en skål toppat med cocosvatten....... Jag orkar inte ens kommentera den "maträtten". Lizzo gör då och då mattester där hon hånar de märkliga trenderna.

Hon betygsätter sin familjs födelsedagshälsningar

@lizzo

Happy bday uncle flakes lol

♬ original sound - lizzo

Vem gör ens det här? Hahaha! Min familj hade bråkat i två år om jag gjort detta. Men Lizzo, hon betygsätter både sin familj och släktingars födelsedagshälsningar. Måste dock säga att hennes mamma förtjänade högre betyg än 8 av 10?! Älskade dock att hon gav sig själv 20 av 10 i betyg.

Läs mer:

ELLE möter Lizzo i stor intervju

Lizzo gråter och Amy Schumer tackar posten – se kändisarnas rektioner efter valet