Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lizzo gråter och Amy Schumer tackar posten – kändisarnas starka videoklipp efter valet

09 nov, 2020 
AvLouise Berglund
AvLouise Åström
Celebrity reactions Biden 2020
Tårar med utkletad mascara, dans och vattenskotrar. Kändisarna firade valresultatet med en hel del rörande – och kul videomaterial. Här är de bästa reaktionsklippen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Så kom tillslut resultatet på det som känts som världens kanske längsta väntan i ett presidentval. Under lördagen rapporterade amerikanska medier att det är Joe Biden som blir USA:s nästa president och Kamala Harris som blir vicepresident. Och inte vilken vicepresident som helst. Den första kvinnan någonsin att inneha den posten!

Valresultatet har firats i USA under helgen. Många kändisar har uttryckt sin glädje över resultatet –framför allt det faktum att Kamala Harris bryter ny mark för kvinnor världen över.

Här är kändisarnas starkaste videoreaktioner på det amerikanska valresultatet:

Lizzo

Artisten Lizzo firade valresultatet med att publicera en känslosam video på IGTV. I klippet gråter hon och det dröjer nästan 20 sekunder innan hon kan prata.

”Det finns få gånger i det här landet då jag känner mig hoppfull. Det känns som att varje gång jag är hoppfull så tas det ifrån mig. Den här gången var jag hoppfull och jag var rädd men jag tror att Trump är borta nu. Jag ser nyheterna och jag tror att det här är slutet på dessa fyra år som känts som tusen år”, säger hon medan tårarna rinner längs hennes kinder.

Annons

Senare publicerade hon en video av den mer kaxiga typen, så som vi är vana att se henne. Då sitter hon på en vattenskoter och vrålar "bye bitch”.

Visa det här inlägget på Instagram

BYE BITCH 2020

Ett inlägg delat av Lizzo (@lizzobeeating)

Miley Cyrus

Miley Cyrus låt Party in the USA, från 2009, har börjat spelas igen efter Bidens vinst. Det här passade hon på att uppmärksamma med en meme på Biden där han använder sin telefon. Istället för originalljudet hörs tonerna av hennes gamla hitlåt.

Amy Schumer

Komikern Amy Schumer har publicerat bilder och videomaterial som aldrig förr på sin Instagram. Hon har bland annat valt att dela flera andra kändisars videomaterial. Bland annat en video från skådespelerskan Olivia Wilde. I klippet dansar en brevbärare i sin bil och Amy Schumer passar på att tacka de postanställda i sin caption.

Schumer delade även en video på influencern Owen Thiele som dansar längs gatorna.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez la upp flera klipp på sin Instastory då hon grät av lycka över valresultatet.

Annons

”Det är en otrolig dag idag”, snyftade hon fram.

Tiffany Haddish

Komikern och skådespelerskan Tiffany Haddish firade resultatet med att dansa loss framför ett fönster och ta sig en cigg inomhus.

”We Did that!!!”, skriver hon och hashtaggar ”bidenharris2020”.

Lady Gaga

Gaga publicerade dels en bild där hon kramar Biden men även flera videklipp. I ett av dem syns det hur hennes mascara har runnit av alla tårar. Hon hyllar det faktum att Kamala Harris nu blir den första kvinnliga vicepresidenten och tackar också alla som röstat.

Kamala Harris

Visa det här inlägget på Instagram

We did it, @JoeBiden.

Ett inlägg delat av Kamala Harris (@kamalaharris)

Den kanske allra mest rörande videoreaktionen är väl dock den där Kamala Harris själv diskuterar valresultatet med USA:s blivande president, Joe Biden. I träningskläder utomhus säger hon ”We dit it Joe”, och ler.

Hör Kamala Harris segertalBrand logo
Hör Kamala Harris segertal

Läs mer:

Världen hyllar Kamala Harris efter historiska segern

Amie Bramme Sey: ”Svarta kvinnor har ännu en gång skapar revolution”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons