Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

23 filmer som försvinner från Netflix i oktober

26 okt, 2020 
23 filmer som försvinner från Netflix i oktober 2020
Från BlacKkKlansman till The Hunger Games. Här är filmerna som försvinner från Netflix i oktober 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 serier du inte får missa på Netflix - i novemberBrand logo
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

I takt med att nya filmer dyker upp på Netflix kommer andra försvinna och oftast handlar det om en rätt stor mängd som försvinner varje månad. Att hålla koll på vilka som försvinner från streamingtjänsten är dock inte helt enkelt. ELLE har kollat upp vilka filmer som slutar visas på Netflix i oktober 2020 – passa på att kika på din favorit innan det är för sent!

23 filmer som försvinner från Netflix i oktober 2020:

After Earth (2013)

Se Will Smith och Jaden Smith i actionfilmen After Earth som följer en pappa och son som kraschlandar på Jorden, som är övergiven sedan lång tid tillbaka. Sonen tvingas hitta ett sätt att både rädda sig själv och sin döende pappa.

Betyg på IMDb: 4,8.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

A FUNNY MAN (2011)

Under tre decennier gör komikern Dirch Passer sitt allra bästa för att bevara någon slags balans mellan hans folkkära scenpersonlighet, sina inre demoner och egna ambitioner. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort.

Annons

Betyg på IMDb: 6,9.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

A Thousand Words (2012)

Den positiva och inte minst pratglada bokförläggaren Jack (Eddie Murphy) får veta att han bara kan säga tusen ord till innan han dör. Jack märker snabbt att det är helt omöjligt att vara tyst och gör allt han kan för att bryta förbannelsen.

Betyg på IMDb: 5,9.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Autumn Dreams (2015)

Autumn Dreams skildrar ett par som rymde iväg och gifte sig som tonåringar men både har hunnit skilja sig och hitta nya partners sedan dess. Lagom till att båda ska gifta sig på nytt märker de att det har blivit fel med papperna – och märker att de inte är officiellt skilda.

Betyg på IMDb: 6,4.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Bad Boys (1995)

Se Will Smith och Martin Lawrence spela Mike och Marcus, två narkotikapoliser i Miami som försöker ta fast en gangster som har stulit heroin värt mer än hundra miljoner dollar. Det finns dock en liten twist – för att skydda vittnet måste narkotikapoliserna byta liv med varandra.

Annons

Betyg på IMDb: 6,9.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Bad Boys II (2003)

I Bad Boys-uppföljaren från 2003 är Mike och Marcus tillbaka. Denna gång försöker duon sätta dit en knarkbaron som försöker ta över knarkhandeln i staden. Men det visar sig att uppdraget snabbt blir personligt.

Betyg på IMDb: 6,6.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

BlacKkKlansman (2018)

Ron Stallworth är den första afroamerikanska kriminalinspektören i Colorado Springs. Mån om att få den respekten han förtjänar axlar han ett farligt uppdrag: att infiltrera och avslöja Ku Klux Klan. Stallworth samarbetar med Flip Zimmermann, en judisk kollega, för att lyckas med uppdraget och få rättvisa. I rollerna syns bland annat John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier och Topher Grace.

Betyg på IMDb: 7,5.

Försvinner från Netflix: 27 oktober.

Collateral (2004)

Kriminaldramat Collateral följer taxichauffören Max som är i chock efter att han har fått reda på att passageraren Vincent egentligen är en yrkesmördare. Två öden förs samman –och förändrar deras liv för alltid. I filmen syns bland annat Tom Cruise, Jamie Foxx och Jada Pinkett Smith.

Annons

Betyg på IMDb: 7,5.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Efter bröllopet (2006)

Jacob driver ett barnhem i Indien och åker tillbaka till Danmark för att närvara vid ett bröllop. Strax därefter får han reda på en mörk familjehemlighet. I filmen syns bland annat Mads Mikkelsen och Rolf Lassgård.

Betyg på IMDb: 7,7.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Ghostbusters/Spökligan (1984)

Forskarna Dr Venkman, Dr Spengler och Dr Stantz förlorar sina jobb på den parapsykologiska avdelningen vid Columbia University och bestämmer sig för att öppna en egen firma vid namn Ghostbusters. Det dröjer inte lång tid förrän de upptäcker att hela Manhattan är fullt av demoner. Kända ansikten som Bill Murray, Dan Aykroyd och Sigourney Weaver syns i filmen.

Betyg på IMDb: 7,8.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Hereditary (2018)

Ute efter skräckfilm lagom till Halloween? Passa på att spana in Hereditary innan den är borta. Efter att Annies mamma har gått bort upptäcker hon och hennes familj hemska familjehemligheter och dras in i en skrämmande kamp mot onda krafter.

Annons

Betyg på IMDb: 7,3.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Hämnden (2010)

Den danska filmen Hämnden följer Elias som blir mobbad i skolan. Plötsligt börjar en ny kille i klassen och de blir snabbt vänner. Däremot är vänskapen något utöver det vanliga – och hotar framtiden för den drömmiga landsortsidyllen de bor i.

Betyg på IMDb: 7,6.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Klassfesten 2: Begravningen (2014)

Vännerna Thomas, Andreas och Niels återförenas ännu en gång. Det är snart dags för Thomas att gifta sig och Andreas har ordnat en maxad svensexa – men ett chockerande dödsfall sätter käppar i hjulen för festligheterna.

Betyg på IMDb: 5,8.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Oss torpeder emellan (2000)

Den amerikanske tandläkare Oz (Matthew Perry) får en ny granne vid namn Jimmy (Bruce Willis) som visar sig vara en maffiatorped på flykt. Det dröjer inte länge innan Oz själv blir involverad.

Betyg på IMDb: 6,7.

Annons

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

RED 2 (2013)

Frank Moses är en före detta CIA-agent som, tillsammans med sitt team, tar sig an ännu ett riskabelt uppdrag. Denna gång är det kärnvapen som plötsligt försvinner och Moses ska försöka ta reda på vad som egentligen pågår. Med Bruce Willis, John Malkovich och Mary-Louise Parker.

Betyg på IMDb: 6,6.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Sicario 2: Soldado (2008)

CIA vänder sig till en hemlig agent då det finns misstankar om att mexikanska karteller smugglar terrorister. Men situationen eskalerar och kriget mot kartellerna blir snabbt personligt. I filmen syns bland annat Benicio Del Toro, Isabela Moner och Josh Brolin.

Betyg på IMDb: 7,1.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

THAT'S MY BOY (2012)

En minst sagt ansvarslös pappa får för sig att flytta in hos sin son och hans fästmö strax före deras bröllop. Däremot dröjer det inte länge förrän deras relation blir spänd – och kaotisk. Med Adam Sandler, Leighton Meester och Andy Samberg.

Annons

Betyg på IMDb: 5,5.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

The Hunger Games: Mockingjay – Del 2 (2015)

Den sista filmen i Hunger Games-serien. Katniss Everdeen och hennes allierade inleder nu en kamp i huvudstaden med målsättningen att befria Panem. För att genomföra detta behöver diktatorn, president Snow, avrättas.

Betyg på IMDb: 6,6.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

The Mule (2018)

En vresig och ensam gammal trädgårdsodlare vid namn Earl Stone (Clint Eastwood) hamnar i ekonomiska problem och börjar köra leveranser åt en mexikansk drogkartell. Snabbt visar det sig att hans illegala uppdrag utgör ett stort hot för mer än bara hans liv. I filmen syns även Bradley Cooper och Laurence Fishburne.

Betyg på IMDb: 7,0.

Försvinner från Netflix: 28 oktober.

To verdener (2008)

Möt Sara och hennes familj som alltid har levt efter Jehovas ord. Men när hon förälskar sig i Teis är hon tvungen att fatta ett svårt beslut.

Annons

Betyg på IMDb: 7,6.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Undercover Grandpa (2016)

Kanadensisk actionkomedi som följer Jake, som äntligen ska på dejt med sin drömtjej – trodde han. Tjejen försvinner och Jakes morfar, en tidigare underrättelseofficer, hjälper Jake att hitta henne.

Betyg på IMDb: 5,2.

Försvinner från Netflix: 31 oktober

What Happened to Monday (2017)

Dystopiskt drama som skildrar framtiden där det råder en stenhård ettbarnsregel. Filmen skildrar sex syskon i en skara sjulingar som måste undvika att bli upptäckta medan de letar efter sin försvunna syster. Med Noomi Rapace och Glenn Close.

Betyg på IMDb: 6,9.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

Whitney (2018)

Privata bilder möter intervjuer med familjemedlemmar i denna dokumentärfilm som skildrar världsstjärnan Whitney Houstons alldeles för korta liv.

Betyg på IMDb: 7,3.

Försvinner från Netflix: 31 oktober.

LÄS MER:

Alla nya skräckfilmer på Netflix Halloween 2020

25 skräckfilmer med höga betyg på IMDb och Rotten Tomatoes

Alla nya filmer och serier som släpps på Netflix julen 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons