Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Zendaya bar vintageklänning från 1992 på premiären av Euphoria säsong 2

07 jan, 2022 
Zendaya på röda mattan
Det var Zendayas första röda mattan-event för 2022 och den hetaste Hollywoodstjärnan just nu lämnade ingen besviken – den här gången heller.
Annons
TV: Zendayas stilresa på röda mattanBrand logo
TV: Zendayas stilresa på röda mattan

Zendaya är inte direkt känd för att vara tråkig på röda mattan. Tvärtom har hon kommit att bli en modeikon att räkna med på premiärer och galor – och helt klart den Hollywoodstjärna som vi tycker är allra roligast att följa på dessa typer av tillställningar just nu.

Den Emmy-vinnande skådespelaren bjuder till exempel inte sällan på matchande outfits till den film som har premiär – under höstens turné för den nya Spider-Man-filmen såg vi flera fantastiska exempel på det. Och under sommaren tappade vi andan för en stund när hon dök upp på filmfestivalen i Venedig bärandes en otrolig grön smaragd runt halsen.

Annons

Zendaya i vintageklänning från Valentino

Så när Zendaya nu entrade röda mattan för första gången år 2022, var förväntningarna höga. Och skådespelaren (tillsammans med trogna stylisten Law Roach) lämnade oss inte besvikna.

Det var under Los Angels-premiären av HBO Max Euphoria säsong 2 som huvudrollsinnehavaren dök upp i en helt fantastisk svart- och vitrandig klänning med rundade detaljer upptill.

Klänningen är vintage och kommer från Valentinos vår- och sommarkollektion 1992. Då, 30 år tidigare, visade 90-talsmodellen Linda Evangelista upp klänningen på catwalken.

Som enda accessoar matchade Zendaya med ett par glimrande örhängen.

Foto: Instagram, TT

Se också: Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Zendaya Coleman och Tom Hollands kärlekshistoria
Annons